Things I Love #11

advent

 • Kalenderpakker. Nå som det er desember må jeg jo ta med det at jeg syntes kalendergaver er superkoselig. Elsker følelsen jeg får om morgenen når jeg vet at det er noe hemmelig, fint noe som ligger og venter på meg.

189/365

 • Antrekksbilder. Jeg elsker å se på antrekksbilder, det gir så mye inspirasjon! Syntes det er så mange der ute som tar helt nydelige eller stilige antrekksbilder, skulle ønske jeg kunne ta like fine. Får bare øve enda mer 🙂

sewing projects

 • Gamle pyntegjenstander. Vi har en sånn gammel symaskin hjemme hos mamma som står til pynt. Skulle virkelig ønske mamma eide den for det hadde vært så fint og kunne arve den. Har allerede krevd å arve den 200 gamle gyngestolen som er fra Amerika og har gått i arv i familien min i tre generasjoner. Elsker den..

MR#5

 • Snødekte tak. Er det noe jeg liker mer en å tråkke i kram snø så man kjenner det spraker under skoen, så er det snødekte tak. Når nesten alle takene i byen er dekt med snø føles det ut som om selve himmelen er en lag med snø. Alt blir så lyst, hvitt og fredelig. Himmelsk!

peppermint ice cream

 • Peppermyntesmak. Den smaken er så vanvittig god! Sølvi har laget peppermyntekuler nå til jul, og det er herlig og gå å spise de kulene, for det smaker skikkelig søtt, friskt og godt.

Hva syntes du er best, peppermyntedrops eller bringebærdrops?

3 Comments
 • Lyra
  Posted at 16:07h, 14 December Reply

  snødekte tak minner meg om Harry Potter c’:

  • Lily
   Posted at 21:40h, 15 December Reply

   Samme her, tenker på Galtvang 🙂

 • Ingvild
  Posted at 22:42h, 15 December Reply

  Æjfdksljgsoijsbfosbj, drømmeinnlegg! Love it 😀

I'd love it if you left a comment