The perfect “leather” jacket

The perfect "leather" jacket

Høsten er annerledes her i London. Den er varmere og snillere enn den hjemme i Norge. Kinn og fingertupper svir ikke under en gåtur i parken, man blir heller varm og klam på ryggen av varme klær og aktivitet. Jeg har prøvd å finne en balanse mellom sommerjakkene og vinterjakkene mine, de eneste jakkene man har bruk for i Bodø, men det har ikke helt funket. Da jeg så denne jakken i imitert skinn på Urban Outfitters tenkte jeg at den er perfekt. Passer bra til de kjølige dagene, som ikke er kalde nok for å bruke kåpen. Jeg har også brukt jakken for å tone ned et antrekk med min rosa glitterkjole, perf! Autumn is different here in London. It’s warmer and kinder to the skin than the autumn home in Norway. Cheeks and fingertips doesn’t sting during a walk in the park, instead you get hot and sweaty of warm clothing and activity. I’ve tried to find a balance between wearing my summer jackets and winter jackets, the only jackets you need in Bodø, but it has not quite worked. When I saw this jacket in faux leather at Urban Outfitters I thought, this is perfect. Suitable for those chilly days, those that are not quite cold enough for wearing a coat. I have also worn this javket with my pink glitter dress, perf!

The perfect "leather" jacket
The perfect "leather" jacket

12 Comments
 • Carina Behrens
  Posted at 13:49h, 06 November Reply

  Superfin! Og høst i London må være kjempeherlig. Åh, jeg misunner deg sånn. Jeg vil OG bo i London, haha. Kos deg, nytt de varmere høstdagene mens du kan 😉

  • Martine
   Posted at 19:18h, 11 November Reply

   Takk takk! Ja, høsten her har vært helt herlig, føler meg skikkelig skjemt bort haha. Men nå de siste dagene har det blitt sånn kaldt som jeg er vant til hjemme i Nord-Norge. Føler meg egentlig litt hjemme i kulde, så det er godt det og <3

 • Caroline Willemine
  Posted at 14:46h, 07 November Reply

  Ååh, den jakken var fin!!

  • Martine
   Posted at 21:31h, 10 November Reply

   Takk! Jeg digger den <3

 • Tina Einarsen
  Posted at 22:00h, 07 November Reply

  Misunner deg til tusen for at du bor i London! Husk å nyt hvert minutt selv om hjemlengselen kan komme snikende av og til!

  • Martine
   Posted at 21:29h, 10 November Reply

   Jepp det skal jeg! Livet her er virkelig verdt det, selv om jeg savner hverdagen hjemme i blant.

 • Ærede Leder
  Posted at 19:53h, 11 November Reply

  ELSKA, den va såååå fin

 • Henri nr 1
  Posted at 21:42h, 11 November Reply

  Fine du❤️❤️❤️

  • Martine
   Posted at 03:06h, 12 November Reply

   Næmen the real Henri jo, tusen takk <3

 • atlilli
  Posted at 03:12h, 12 November Reply

  Klarer ikke å bestemme meg hva som er finest av jakka, jenta og innlegget❤️

  • Martine
   Posted at 03:16h, 12 November Reply

   Åååh du er så god! <3

I'd love it if you left a comment