Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 Tea party all alone - A tiny bit beautiful

Tea party all alone

Har pakket meg inn i et varmt pledd og sitter og drikker så vidt fra den varme teen. Har satt meg godt til rette i den røde stolen på rommet mitt og er nå på min 5 tekopp. Eller, denne gangen byttet jeg ut koppen med et stort krus, siden jeg fikk streng beskjed om at dette var siste tekoppen jeg fikk av mamma. Så da måtte jeg bare få så mye te som mulig denne gangen. Trykker replay på sangen “Kiss me” inne på youtube og håper jeg får varmen i meg snart. Det er kjempekaldt på rommet mitt, og er skikkelig sliten, så vil bare være varm og komfortabel så jeg kan slappe av litt foran PC’en uten å fryse ihjel.

Det var med et tungt hjerte jeg gikk til skolen i morges, da jeg merket av det vakre vinterlandskapet som har prydet byen min de siste dagene har gått over til slushvær. Så nå må jeg nesten bytte ut dynjakken min som fremdeles lukter loft-lukt etter å ha vært pakket bort i et år, med den tynne regnjakka og støvler. Ikke akkurat etter mine ønsker. Vil gjerne ha vinteren med det samme, liker virkelig ikke denne “sen-høsten” hvor det bare er sur vind og konstant regn. Og snøen som kommer nå snart fyller med en sånn herlig julestemning, og det er jo bare best av alt!

Nå har jeg klart å drukket opp teen min, og stresser egentlig litt over at jeg ikke har noe mer plass på Pc’en så får nesten ikke lastet opp et eneste bilde. Har ønsket meg backup tingtang til jul, men aner ikke hva jeg skal gjøre før den tid. Kriiise!

Hva gjør du akkurat nå?

No Comments

I'd love it if you left a comment