Tankespinn

Om noen hadde kommet opp til deg og gitt deg en bok som du begynte å lese, så viste det seg at det er en bok om ditt eget liv med begynnelse og alt som skjer helt til slutten. Ville du ha lest videre?

Tenkt det, at du kan vite hva som kommer til å skje. Du får vite om drømmene dine går i oppfyllelse, om du blir gift, om du får unger, om du dør tidlig og om du er lykkelig eller ei. Er ikke det bare en helt absurd tanke? Jeg vet ikke om jeg hadde lest ferdig boken, jeg har absolutt ikke lyst til å lese ferdig en slik bok, men kanskje nysgjerrigheten min hadde tatt overhånd om jeg hadde stått med den i hånden, den gjør som regel det i livet mitt nå.

Kjenner jeg blir litt ubekvem bare av tanken. En av de tingene jeg er mest redd for, er å ikke bli suksessfull og lykkelig senere i livet. Så om jeg hadde fått vite at jeg ikke kommer til å oppnå noen av de tingene jeg drømmer og ønsker, så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Gått fra vettet kanskje.

tumblr_me5kh5D4pS1r6q6m1o1_500 tumblr_mg4j3wDWmK1rfb7c8o1_1280Foto: Linket

Ville du lest ferdig den boken?

2 Comments
  • Ingvild
    Posted at 19:39h, 13 May Reply

    Aldri i livet – selv om det hadde fristet noe inmari… 😉 Haha. Nei, aldrialdrialdri, jeg er jo egentlig en spontan eventyr, at det plutselig skjer noe uventet og nytt og spennende gjør meg ingenting. Jeg er forøvrig ikke så glad i planlegging, tidsrom og sånne type ting, hehe. Liker å leve litt tidløst 😉 Og det å ikke vite hva som skjer i framtiden – det er jo det som får meg til å drømme om den!! 😀

  • Ingvild
    Posted at 19:41h, 13 May Reply

    …for hvis jeg hadde visst hva som skulle skje, da kunne jeg jo ikke drømt?

I'd love it if you left a comment