Tanker midt på natten

Halv to på natten før en skoledag, og jeg står ute på en fotballbane. Spiller sanger han har sendt. Tenker at de må jo bety noe. Eller kanskje de ikke betyr noen ting. Det bruser litt i kroppen og jeg kjenner at det er merkelig godt å ikke vite. Byen er stille og snøen skinner gult av gatelyktene. Jeg hopper bortover gaten som en elleveåring. Plutselig kjenner jeg en enorm bevissthet. Snart nitten år, jeg er så ung, det er så deilig å være meg, med så mye usikkert og spennende foran meg. Jeg kommer aldri til å oppleve sorgen og tapet over den første kjærligheten noen gang igjen. Jeg burde leve det ut, sette pris på det. En dag vil jeg ikke klare huske denne følelsen lengre.

Månen er en tånegl

Når jeg kommer hjem lager jeg en kopp jordbærte. Koppen er varm mot hendene, og soverommet er mørklagt. Kun et nærmest utbrent stearinlys brenner på nattbordet. Jeg drømmer om netter i London. Kanskje jeg tenker på engelsk om et år, kanskje jeg forstår sangtekster bedre. Jeg lurer på om alt er glemt om et år, denne følelsen jeg kjenner på akkurat nå. På en måte vil jeg ikke det. På en annen måte er det alt jeg ønsker meg.

4 Comments
  • kiwi
    Posted at 23:02h, 29 February Reply

    dette var ordentlig fint å lese. 🙂

  • Alva
    Posted at 00:23h, 01 March Reply

    Så fint <3

I'd love it if you left a comment