Sweet Sixteen

Endelig seksten, og det føles deilig! Idag er det nøyaktig en uke siden bursdagen min, som var helt fantastisk fin. På bursdagen min fikk jeg frokost på sengen av verdens beste stesøster, på skolen fikk jeg en overraskelse av hele klassen og Tonje som hadde bakt kake og senere på dagen var bare jeg og Mamma på restaurant.

1

2

Det er den aller fineste bursdagen jeg noen gang har hatt, og det føltes så godt å endelig bli seksten år. Har øvelseskjørt flere ganger og syntes det er skummelt og veldig morsomt. Føler at seksten er en slags milepæl, og det går opp for meg at jeg ikke er et barn lenger. Tenk det? Det er jo bare noen år siden jeg sprang rundt i skolegården og lekte Harry Potter og hoppet rundt på bakken som et ekorn. Savner den tiden, men gleder meg samtidig til videregående, og å få gjøre ting jeg virkelig liker og bli kjent med nye folk.

16 er et fint tall!

Når har du bursdag?

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

 1. Du glømte noe som skjedde på bursdagen din… æ som kom løpende for og gi dæ en klem <3 haha 😀
  og bare for og plage meg litt… rop catwoman catwoman…. lage litt hokkus pokkus jeg får d alltid som jeg vil <3<3<3 hahahahahahaah

  hilsen kusina di som er så veldig glad i deg og bare må plage deg med det får resten av livet ditt <333
  mohahahahahaa
  gla i dæ

  -K

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.