Svimmel av glede

Nå er det natt, og jeg skal snart begynne med pakkingen for å reise hjem til Bodø i morgen. Etter denne dagen her, har jeg nesten ikke lyst. I flere uker har det ligget en sitrende venting for å endelig kunne sette meg på flyet til varme Spania, og jeg gleder meg fremdeles. Men på en annen måte vil jeg bare være her i Namsos, sove i gjesterommet til bestemor og bestefar, ligge på gressplenen ved campingplassen og bade i innsjøen. Jeg vil prate med søskenbarna mine og onkler og tanter, og bruke hele dagen på å løpe etter skjønneste Astri, som er datteren til søskenbarnet mitt.

1

I dag var en så herlig dag, og det er en sånn dag som ikke skjer så ofte. Solen som steker hele dagen og går ned bak trærne, masse familie rundt deg, bølger mot havkanten, grønt så langt øyet rekker, god mat og mye latter. Det høres innmari klisjé ut, men det er så fint fordi dette er sånne dager som kommer av og til, og da setter man så himla pris på det.

3

Jeg gråt nesten da søskenbarnet mitt, samboeren hennes og datteren deres Astri kjørte ut av utkjørselen til hytta. Håper det ikke tar like lang tid før jeg får sett dem igjen, det er så trist når barn vokser så fort at du nesten ikke får det med deg.

2

Denne dagen var virkelig god, og selv om det er litt vemodig å reise hjem, er jeg veldig glad, både for ukene jeg har hatt her, og for ukene jeg har igjen ♥

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Det hørtes veldig, veldig fint ut – sånne dager må man bare nyte <3 Unner deg alt godt med familien! Spania blir nok fint det også, da….*smile*

    SVAR/ Tommel opp for spennende, litt "annerledes" middager! Ikke bare fiskekaker og kjøtt, liksom, haha! Sopin, ja, HA HA HA. Æ sei matin, æ da (A) (Mamma er fra Steinkjer, ehe)

    Ikke sant – må jo ha litt humor i litteraturen også! Jeg er nok ganske altetende, liker ungdomsbøker, triste bøker, "tunge" bøker som Knut Hamsun sine, lette sommerbøker osv – MEN i går kom jeg på at jeg er litt fordomsfull mot bøker som Tusen strålende soler, Drageløperen, Morgen i Jenin, sånne bøker med religion, krig, kvinner, fred, ekteskap….. bøker fra fattigere strøk, India, Afrika, blabla. Sånne bøker bør jeg nok lese litt flere av, eller, ikke være så "fordomsfull" mot. Litt kronglete forklart, men..

    Håper du får like mye glede av de bøkene som jeg fikk! 😀 Og kos deg MASSE videre i sommer, stor klem!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.