Svanedam

God kveld! Håper dere har det fint. Jeg er iallefall opp-i-skyene glad. Denne dagen har, lik som gårsdagen, vært utrolig lang og ekstremt begivenhetsrik. Jeg kan nesten ikke tro at frokosten jeg spiste i morges hendte på denne dagen, fordi det er så lenge siden!

Vi har vært i Kongeparken, spist på Big Horn Steak House (wow, det var sykt godt kjøtt!), vandret i gatene, spist is på Deli Luca, trasket på kjøpesenter (jeg satt og så på Pretty Little Liars på en benk, uhm hehe) og drukket frappe fra en kaffebar (denne var enda bedre enn gårsdagen, er det i det hele tatt mulig?)

For litt siden gikk jeg litt rundt i parken utenfor hotellet og tok bilder, både med speirefleksen og polaroidkameraet *lykke* Jeg må bare vise dere antrekket mitt for kvelden, jeg fant både genseren og skjørtet på Mango, og føler meg bare så fin i dette. Tok bildene i parken rundt en stor dam med svaner i, det er så vakkert her!

1 2 3 4 5

 

Skjørt og genser Mango // Sko Converse // Handlenett Hjemmelaget av Nora ♥ // Solbriller H&M

Hva syntes du om antrekket?

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.