Sushikveld

Jeg har nettopp hatt sushikveld med familien, med hjemmelaget sushi. Har gjort utrolig mye koselig i dag, og i går kveld forsåvidt! I går var det juleball på skolen, og kjente det var veldig morsomt å pynte seg, ha på kjole, danse masse og mingle med andre fra skolen. Pluss at jeg var fotograf på ballet, så var mange timer med morro!

1

 

Venninnen min Margrethe har bursdag i morgen så i dag ba hun oss med på kafe og kino. Det var så utrolig koselig, delte en bakt potet med Margrethe også så vi A unexpected journey (Hobbiten). Som var en morsom opplevelse, siden jeg har lest boken og syntes det var imponerende hvor likt det var slik jeg hadde sett for meg. Det var og veldig koselig å være med venner, og sitte på kafe med Charlotte, Mell og Tonje.
2
I morgen blir det konsert med Nora, stesøsteren min, som solist. Og pepperkakebaking med mamma. Hadde egentlig sett for meg en rolig helg hvor jeg skulle lese og sitte på PC’en, men det ble til at den er utrolig stressende i stedet. Heldigvis er det veldig koselig, og det er greit med litt stress nå før jul.
3
 Liker du sushi? Har du lest Hobbiten?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 02:24h, 16 December Reply

    Jeg ga opp hele ringenes herre-universet for lengesiden, jeg.. Jeg kom meg ikke gjennom første bok engang x_x
    de bare går, går, snakker, sloss litt, går, går, møter noen, går…. KJEDELIG C:
    men filmene eier.

I'd love it if you left a comment