Sunday Positivity #6

[one-half-first]Det har alt gått en uke siden jeg kom tilbake til London. Det føles både kort og lenge siden. Denne uken har vært rar. Både stressende og fin. Jeg har i alle fall følt på takknemlighet ofte. [/one-half-first]
[one-half]I’ve already been in London for a week now. It both feels really long ago, and but at the same time super quick. This week has been kind of odd, both stressful and nice. At least I’ve felt grateful a lot.[/one-half]

[one-half-first]

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for å være en hvit kvinne i Europa Jeg har det godt, og jeg vil ikke ta mitt privelegium for gitt. Mange kvinner lever liv som er langt vanskeligere enn mitt. Å bli født inn i det livet jeg har er å vinne i lotto i seg selv.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

⁃ I dag deltok jeg på Women’s March 2018, noe som var en helt utrolig opplevelse.

⁃ Pappa og stemoren min besøkte London i helgen, og jeg hadde verdens fineste dag med dem i går. Jeg gråt en liten skvett på tubeturen hjem, fordi jeg var så takknemlig for tiden min med dem.

⁃ En av tingene pappa og jeg gjorde var å se Phantom of The Opera. For en musikal! Wow. Har lyttet til soundtracket non stop siden i går. Jeg elsker musikaler, om jeg hadde vært rik skulle jeg gått på musikal hver eneste helg.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Jeg kunne lagt bort min egen tvil på meg selv og mine skrivekunnskaper. Hvis jeg bare slutter å føle meg dårlig, og heller legger inn innsats for å skrive VET jeg at jeg skriver godt. Jeg må bare tro på meg selv.

[/one-half-first]
[one-half]

Something I was grateful for this week:

I’m grateful for being a white woman living in Europe. My life is good, and I don’t want to take my privilege for granted. There are so many women who are living lives that are difficult beyond my imagination. Being born into the life I live is like winning the jackpot.

Three lovely things that happened this week:

⁃ I took part in Women’s March 2018 today, which was such a powerful experience.

⁃ My dad and stepmom visited London this weekend, and we had the most lovely day together yesterday. I teared up on the tube ride home because I felt so grateful for the nice day with them.

⁃ One of the things I did with my dad yesterday was seeing The Phantom of The Opera. What a musical! Wow. I’ve been listening to the soundtrack for it non stop since yesterday. I love musicals so much, if I’d been rich I would have gone to see one every weekend.

Something I could have done to make the week even better:

I could have stopped doubting myself and my ability to write. If I just quit the self-doubt and put my energy towards actually writing I KNOW that I can write well. I just need to believe in myself.

[/one-half]

No Comments

I'd love it if you left a comment