Sunday Positivity #21

Akkurat nå tar jeg bussen hjem fra sentrum. Jeg sitter på øvre dekk, det framste setet rett foran vinduet, og vugger frem og tilbake i takt med bussens brå bevegelser i det den suser avgårde på A41. I dag er min siste dag i London, og jeg møtte ei venninne for en kaffe og kanelsnurr på en søt liten kafé i Marylebone. På vei mot busstoppet hadde jeg en stabel med magasiner som jeg fikk gratis fra en skikkelig snill og gavmild fyr fra nyhetsagenten like ved kafeen vi besøkte. Solhatten min var godt plassert på hodet, og jeg smilte fra øre til øre.

Jeg har hatt ei så fin uke, og jeg kjenner det er trist at den nå er over. I morgen har jeg en lang dag med reising foran meg, før jeg plutselig er hjemme i Bodø igjen. Jeg prøver å ikke bli trist over det, men heller fokusere på hvor spennende denne sommeren kommer til å bli. Jeg kommer til å savne London (og Herman) utrolig mye, men jeg vet det ikke er lenge til jeg er tilbake.

//I’m on the bus on my way home from central right now. I’m sitting on the upper deck, on the front seats in front of the window, wobbling back and forth as the bus tumbles forward on the A41. I just spent my last day in London meeting a friend for a coffee and a cinnamon bun in a lovely little café in Marylebone. I walked to the bus stop with three new magazines in my arms that a lovely man in the newsagent shop gave to me for free, with my sun hat on my head, and smiling from ear to ear.

It’s been such a lovely week and I’m sad to see the end of it. Tomorrow I have a long day of travelling ahead of me, and then I’ll suddenly be back home in Norway. I’m trying to not be sad about it, and rather focus on how excited I am for the summer. I will miss London (and Herman) dearly, but I know I’ll be back again soon enough.

Snaps from a week in London
Snaps from a week in London
Snaps from a week in London
Snaps from a week in London
Snaps from a week in London

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for venninnene mine her i London, og alt det fine vi har gjort sammen de siste ukene.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Hvis du følger meg på Instagram vet du at jeg endelig møtte Sandrine denne uken. Vi ble venner via Instagram, og har samarbeidet om blogginnlegg, men siden hun kommer fra Canada har vi ikke møttes før nå. Det var som om vi alt hadde vært venner i evigheter, og vi hadde helt ærlig de to beste dagene sammen, både morsomt, koselig og lærerikt. Jeg har masse bilder og historier å fortelle, så gleder meg til å blogge om det!
  • Sist uke skrev jeg at noe som ville gjøre denne uken bedre var å trene, og gjett hvem som har trent a’! Jeg har vært støl i armer og bein hele uka, men er storfornøyd med å ha fått inn to treningsøkter innimellom alt jeg har gjort.
  • Det er utallige flere fine ting jeg kunne nevnt som har gjort denne uken bra, men det viktigste er vel hvor mye glede og takknemlighet jeg har følt over alt jeg har gjort og opplevd i det siste. Det er så deilig å føle at livet er godt. Nå må jeg bare passe på at jeg ikke faller tilbake til gamle vaner når jeg reiser hjem igjen til Bodø, og heller holde på denne deilige positiviteten.

Noe jeg vil gjøre for at neste uke skal bli enda bedre:

Sette pris på venner og familie og alt det fine jeg har å komme hjem til i Bodø. Virkelig være til stedet i livet mitt hjemme, og ikke lengte for mye til Herman og London.

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful for my friends here in London, and all the fun things we’ve done together the past few weeks.

Three lovely things that happened this week:

  • If you follow me on Instagram you’ll know that I met Sandrine this week. We became friends through Instagram and have done this blog collaboration together, but since she lives in Canada we haven’t met until now. It felt like we’d already been friends forever, and we honestly had the best couple of days together, both fun, educational, and just so nice. I have so many photos and stories to share with you from when she was here so I’m looking forward to blogging about it!
  • Last week I said in my Sunday Positivity blog post that what would make this good better was doing exercise, and guess who’s been exercising? My body has been aching all week, but I’m happy I managed to get two trainings in this busy week. Yay me.
  • There are so many lovely things I could write about that have made this week amazing, but I feel like the most important thing is how happy and grateful I’ve been for everything I’ve been up to the past few weeks. It feels so good to be happy. Now I just have to be careful not to slip into old habits when I go back home, and keep up this positivity I’ve got going.

Something I want to do to make next week even better:

Appreciate my friends and family and all the good things waiting for me at home. Just be present in my life at home, instead of longing to Herman or London.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Thank you for these amazing days in London! I’m so happy we got to know each other and do all the fabulous things we’ve done! Now looking forward to moving here so we can hang out more often <3

  2. ah I saw the story about the shopkeeper who gave you three magazines on your Insta Story! What a kind man :’) The world needs more people like him :’) // It warms my heart to see blogging friendships <3 What was the blog collab that the two of you did? Would love to see it! And also can't wait to hear more about your adventures on your blog! Gonna go over and check out Sandrine's blog now ^-^ -Audrey | Brunch at Audrey’s

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.