Sunday Positivity #16

[one-half-first]

Som dere vet har de siste ukene for meg vært fylt med mange kjedelige, og ganske tunge, hverdager. Men innimellom har det kommet noen deilige soldager hvor jeg har tenkt “fuck skolearbeidet, jeg tar meg en fridag”, også har jeg hatt helt fantastiske dager slik som i går.

Sola skinte, det var 18 deilige varmegrader ute, og jeg og gjengen jeg bor med tok turen til Shoreditch for dagen. Vi vandret gjennom trendy Shoreditch til vi endte opp i den Nomadiske Hagen for en kaffe, spiste lunsj fra matmarked, hoppet fra bar til bar for å prøve nye drinker, og lo masse. Jeg sa høyt min nye venninne Yuki at “det er dager som dette som minner meg på hvor takknemlig jeg er for å bo i London”. De fleste dagene i denne byen er ikke slik som i går i det hele tatt, men det er jo nettopp det som gjør at man nyter de dagene så mye når de først kommer <3

[/one-half-first]
[one-half]

As you already know, the past few weeks have for me been filled with boring and quite exhausting days. But in between those days, the sun have been shining and I’ve had days where I’ve thought “fuck my coursework, I’m gonna take a day off”, and then I’ve had amazing days like the one I had yesterday.

The sun was shining with 18 degrees, and the people I live with and I went to Shoreditch for the day. We walked around trendy Shoreditch, ended up in the Nomadic Garden Society, had lunch from food stalls, jumped from one bar to another to try out new cocktails, and laughed a lot. I said to my new friend Yuki that “days like these are the ones that remind me of how grateful I am to live in London”. The thing is, most days living in London is nothing like this at all, but that’s exactly what makes those good days so amazing when they first come <3

[/one-half]

[one-half-first]

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for å bo i London. Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg er virkelig så så glad for å bo her.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

 • Jeg har hatt noen skikkelig produktive dager denne uken. Det føles så bra å endelig se lyset i tunellen av alle disse innleveringene. Jeg kommer faktisk til å bli ferdig en dag.
 • Gårsdagen. Det er en sånn dag jeg vil se tilbake på om mange år når jeg bor et helt annet sted og tenke på det som en bra tid i livet.
 • Jeg oppdaget at en av matkroene på Univeristetet selger verdens diggeste veggisburger. Nam.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Ikke sett så mørkt på skolearbeidet de dagene jeg virkelig satt nedgravd i det. Jeg må bli flinkere til å tenke positivt også når situasjonen er kjip, ikke bare være positiv når den kjipe situasjonen er på avstand.

[/one-half-first]
[one-half]

//Something I was grateful for this week:

I’m grateful that I’m living in London. I know I mention it again and again, but I really am so so grateful to be here.

Three lovely things that happened this week:

 • I’ve had a couple of productive days this week. It feels so good to finally see the light at the end tunnel of this coursework. It will actually be over one day.
 • Yesterday. It’s a day I will look back on years later when I’m living somewhere else and think about it as a great time in my life.
 •  I discovered that one of the food stalls at my Uni is selling the best veggie burger ever. Yum.

Something I could have done to make the week even better:

Not been so negative in those moments where I’ve felt buried in work. I need to get better at staying positive even when the situation is bad, and not just be positive once the situation is over.

[/one-half]

2 Comments
 • spire
  Posted at 17:29h, 15 April Reply

  åh skulle ønske jeg også bodde i london

  • Martine Skaret
   Posted at 12:45h, 01 May Reply

   Kanskje du får muligheten senere i livet? 🙂

I'd love it if you left a comment