Sunday Positivity #11

For en uke dere. Ugh. I dag trenger jeg virkelig å skrive dette blogginnlegget for å dytte tankene mine over i en mer positiv retning, for nå har jeg kjent meg litt motløs de siste dagene. Det er vel egentlig til å forvente. Det er mars, isende kaldt i London, og de viktige innleveringene på Universitetet nærmer seg med stormskritt. Jeg må rett og slett bare riste bort negativiteten, sette meg ned og bestemme meg for at “dette klarer jeg”. Positivitet og selvdisiplin dere, det er det jeg må fokusere på nå.

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er takknemlig for den ene dagen denne uken hvor jeg kom meg ut av huset for å bowle og drikke drinker med vennene mine. Det trengtes virkelig!

//What a week this has been. Ugh. I really need to write this blog post today, so that I can push my thoughts onto a more positive path. I’ve felt a bit shit the last few days. I guess it comes as no surprise: it’s march, freezing cold in London, and my huge assessments at Uni is looming over me. What I really need to do is shake the negativity away, sit down and decide for myself that “I can do this”. Positivity and self-discipline is what I need to be channelling today.

Something I was grateful for this week:

I’m grateful for that one day this week where I got to leave the house and go bowling and have a drink with my friends. I really needed it!

Me in front of a nice wall

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Snøen har lavet ned i London denne uken, og på tirsdag da jeg gikk til skolen kjente jeg på en skikkelig sterk hjemlengsel. Alt jeg ville var å finne frem langrennskieene og gå opp igjennom løypa med mamma, og så ha afterski med peanøtter og appelsiner på hytteverandaen etterpå. Hjemlengsel kan være vondt, men det var også litt godt å føle at London minnet meg om hjemme.
  • Jeg hadde en skikelig koselig kveld med vennene mine på onsdag. Vi spiste på Pizza Hut, bowlet, drakk drinker og spilte biljard.
  • Jeg smakte Krispy Kreme donuts for første gang denne uken. Namm, jeg drømmer om de donutsene fremdeles, de var så gode.

Noe jeg kunne gjort for å gjøre uken enda bedre:

Stå opp tidligere om morgenen og få mer ut av dagen. Det er bare så vanskelig! Men jeg skal prøve hardere i morgen. Må bare legge meg i rett tid i kveld.

//Three lovely things that happened this week:

  • The snow has been falling incessantly in London this week, and when I walked to Uni this Tuesday and heard the snow crunch under my boots I couldn’t help but feel homesick. All I wanted was to go skiing with my mom, and eat peanuts and oranges with her on the veranda outside our cabin afterwards. Homesickness can be sad, but there’s also something nice about feeling like London reminds me of home.
  • I had such a fun night with my friends, eating at Pizza Hut, bowling, having drinks and playing pool.
  • I tried Krispy Kreme donuts for the first time this week. Yumm I’m still dreaming about them they were so good.

Something I could have done to make the week even better:

Wake up earlier in the morning and get more out of my day. It’s so hard though! I’ll try again tomorrow morning, I just need to get to sleep at a decent time tonight.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Jeg liker dette prosjektet ditt så godt! Det er så lov å ha dårlige dager og uker, men viktig å prøve å finne de positive tingene inni der, ellers er det fort gjort å forsvinne ned i et sort hull. Må prøve å bli flinkere på dette selv, ass ? Stor klem til deg, snart snart snart er den stressende tiden over ❤️

    1. Tusen takk! Så bra du også liker det, og at det ikke bare er til glede for meg selv <3 Jaa, vi må bare henge i, selv om livet til tider er i overkant stressende så kommer vi oss gjennom det!

  2. Stiller meg bak Carina her, liker det så godt <3 Og det får meg til å fundere mer over hva jeg ville skrevet i et slikt innlegg. Håper du får en fin uke denne uken!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.