Sunday ain’t no fun day

Ja, så var helgen over.. igjen. Er det lov å innrømme at jeg gruer meg til skolen i morgen? Er så utrolig lei av å stå opp tidlig om morgen og gjøre lekser. Vil bare sove, lese bøker, dra på kafeer, være med venner og sånne ting. Men det må gjøres, og når man først har kommet seg til skolen er det jo greit, det er bare den fysiske anstrengelsen om morgenen for å komme seg ut av sengen, haha.

bokeh (2 of 2)

I dag har jeg vært i bursdag, og pakket alle sakene mine. Føler hver sødnag går til å pakke og flytte fra den ene foreldreren til den andre, derfor misliker jeg søndager. Dumt, men sånn er det.

bokeh (1 of 2)

Blir iallefall deilig å sove nå, så får jeg prøve å klistre på et smil i morgen tidlig. Neste uke vil jeg prøve å gjøre noe mer spenstig fremover på bloggen, og ikke bare skrive om hverdagen. Hva vil du lese? Om bøker og diverse, oppskrifter kanskje, eller tips og triks? Fortell meg i kommentarfeltet, jeg vil gjerne ha ideer! 🙂

God natt, hååper dere får en fin start på uken i morgen!

No Comments

I'd love it if you left a comment