Stressa ut av mitt hode

I morges lå jeg i halvsøvne i senga og rullet rundt som en gal. Jeg klarte ikke å ligge komfortabelt, ikke fordi det var ubehagelig, men fordi jeg hadde tusen ting som surret rundt oppe i hodet. Jeg har norsktentamen på tirsdag og onsdag, og er livredd for at det skal gå dårlig. Norsk er det jeg kan, norskfaget er det jeg er god til, og siden det kan hende denne tentamenen er det aller siste jeg kommer til å skrive på grunnskolen, er jeg så nervøs for at det ikke blir bra nok. Det er en reell frykt for at historien jeg skriver på tentamen blir helt dritt, og jeg vet jeg kommer til å føle meg helt mislykket.

1 5

Men, nå må jeg ikke grave meg helt ned her. Nå skal jeg gå meg en tur i frisk luft, klarne tankene og komme tilbake med nye ideer før jeg setter meg ned med forberedelseheftet igjen. Det kommer sikkert til å gå fint, jeg må bare være positiv! 🙂

Er du stresset for en prøve for tiden?

No Comments

I'd love it if you left a comment