Starten på noe nytt

Å gå på videregående er en nesten surrealistisk følelse. Lille meg, som har tatt sekken på ryggen og gått til skolen hver dag og møtt mennesker jeg nærmest har bodd i samme nabolag som hele livet. Nå tar jeg buss, møter nye mennesker hele tiden og spiser lunsj i en kantine. Lærerne behandler oss som voksne, og fagene virker het vanvittig spennende. Jeg gleder meg skikkelig til å gå på denne skolen.

1

 

Holder visst boken min opp ned, oops.

Disse to første dagene har nesten vært som et sjokk for kroppen min, med det samme jeg kommer hjem så kler jeg meg i nattaklær og legger meg ned i senga, dausliten. Makter så vidt å se en episode av Gossip Girl og spise middag, haha. Skole fra ti over åtte til halv fire på ettermiddag er ekstremt uvant.

2

Hvordan har dine skoledager/jobbdager vært? 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.