Spørsmålsrunde svar

Vil bare si tusen takk for alle de meningsfulle og hyggelige spørsmålene deres, er så innmari glad for at jeg har lesere som dere, som faktisk er reflekterte personer som jeg ser opp til. Bare husk på det!

Var kjempemorsomt å svare på spørsmålene, tror virkelig jeg skal gjøre dette flere ganger 🙂

Hva er din mening om Sirius/Lupin fanfictionene?
– Så bra at det kom et Harry Potter spørsmål. Jeg er ikke så stor fan av de fanfictionene, det høres bare helt rart ut i hodet mitt. Liker Fremione veldig godt da, hehe. (Og Drarry, selv om det ikke gir stort mening det heller)

Hvem er verdens kuleste søskenbarn?;)
– Det er vel Ida Renate det 😉

Hva gleder du deg til?
– Det er gaske mye jeg gleder meg til nå. Jeg gleder meg til sommerferie, og til å starte på Media og Kommunikasjon til høsten.

2

Hvem er yndlings bøkene dine? ( utenom Harry Potter )
– Min favoritt serie etter HP er His Dark Materials, og jeg er veldig glad i The Infernal Devices. Ellers er det mange andre gode romaner som ikke er serier eller fantasy 🙂

Hvilke blogger leser du?
– Oi, det er mange det! Jeg leser kjempemange blogger hver dag. Kan lage et eget innlegg om det om dere vil?

Har du tumblr?
– Ja, det har jeg! Den heter ohskinnylove.tumblr.com og jeg blogger hver eneste dag der.

3
Har du kjæreste?
– Nei, det har jeg nok ikke. Har aldri hatt en før heller. Har ikke en gang fått mitt første kyss, så man kan si jeg er ganske uerfaren.

Hvordan har du det?
– Jeg har det mye bedre for tiden, tusen takk for dette omtenksomme spørsmålet. Jeg har endelig begynt å fått noen av mine “problemer” i orden, og det er en spennende og stressende tid å gå ut av barneskolen og få standpunktkarakterer.

Hvilke planer har du for sommeren?
– Jeg skal til Spania med mamma, samboeren hennes, lillebror og Nora. Også skal jeg til Stavanger og Namsos med pappa, Sølvi og lillebror. Pluss fine uker på hytta, gleder meg masse!

2 - Kopi

Hvilke blogger leser du, og hvor henter du inspirasjon fra?
– Jeg leser mange inspirasjonsblogger, ala skriveblogger med lange, vakre og rørende tekster og ikke minst fotoblogger. Inspirasjonen henter jeg fra blogger for det meste og fotografier 🙂

Husker du meg, Malene?
– Ja, det gjør jeg, hyggelig at du ville besøke bloggen min! Vi snakkes jo snart, i Nora sin konfirmasjon.

Hva syntes du om lifeasrikkeandmalene.blogg.no?
– Fin blogg, lykke til videre med den! 🙂

Er du kresen?
– Kommer an på hva det er snakk om. For eksempel er jeg veldig kresen på godteri og frukt, men klær og musikk er jeg åpen til. Bøker kan jeg og være ganske kresen på, men prøver ofte nye ting.

3

Liker du merket apple?
– Jeg syntes det er en bra merket, jeg! Kunne aldri tenkt meg noen annen telefon enn iPhone og til høsten skal jeg kjøpe macbook.

Hvilket kamera har du?
– Jeg har et Canon Eos 650D kamera

Hvis du hadde vært transvestitt, hva hadde vært din største frykt?
– Det hadde vel vært det den er nå, at ingen vil ha meg? Tipper jeg da, har ikke helt satt meg inn i situasjonen som transvestitt..

Har du søsken?
– Ja, jeg har en lillebror som heter Morten.

425975_337232723049912_342944317_n (1)

Hvis du hadde bodd i London fra 1968- 77, hadde du forfulgt T.Rex eller Pink Floyd?
– Ehm.. Jeg er ikke spesielt utsjekket på dette feltet her, men sikkert Pink Floyd (siden jeg måtte google T.Rex for å i det hele tatt finne ut hva det er, he he)

Har du stesøsken?
– Jepsi pepsi! Bestevenninnen min Nora ser jeg på som en stesøster siden jeg bor med henne og mamma og hennes far er kjærester/samboere, også har stemoren min en datter som heter Trine som vi skal besøke i sommer 🙂

Er du god venn med stesøskene dine om du har?
– Nora er jo bestevenninnen min, så helt klart! Datteren til stemoren min har jeg bare møtt en gang, men håper å bli bedre kjent med henne i sommerferien.

1

Hva bruker du å gjøre om dagene ?
– Dagene mine går som regel til skolearbeid og å være med venner. Jeg sittet på daten mye, også leser jeg og slapper av foran TV’en

Går du på noe slags aktivitet?
– Jeg gikk på Volley Ball før, men sluttet for en måned siden ca. Trener heller hjemme og skal nok begynne på et treningsenter til høsten, bare for å gjøre treningen mer morsom.

Det kom flere spørsmål i går kveld så jeg har svart på de i dette innlegget i dag den 9 mai.

Fikk du svar på noe av det du lurte på?

1 Comment
  • Malen
    Posted at 12:51h, 09 May Reply

    Tusen takk:) Ja, det e sant:)) E ikke så lenge igjen til konfirmasjon nu 😀

I'd love it if you left a comment