Sort hatt – antrekk

I går var første gang på over et år at jeg brukte hatt. Over ett år. Det er lenge. Jeg elsker hatter, og jeg elsket det enda mer før, da gikk jeg med hatt hver eneste dag, og har så mange gode minner fra den tiden, men Lyra. De årene er noen av de kuleste i hele min barndom. Iallefall er det en god stund siden jeg sist brukte hatt, på grunn av noen dårlige opplevelser med den. Men nå er jeg over det og skal herved gå med hodet hevet og med en hatt på toppen!

Kollasj
8 10 12

 

T-skjorte Carlings // Jakke Gina Tricot // Bukse BikBok // Hatt husker ikke

Bruker du hatt?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. Iiik, utrolig stilig!! Synes du har så mange fine antrekk og du er så flink til å sette sammen ulike plagg! Ser for meg at du er en av de som skiller seg ut i Bodø og virkelig kler seg … KULT! Hehe 😀 Keep going.. 😀 ^^

    søndagsklem! BTW! Har du laget deg ny header?? Den var jo helt nydelig, wii!

  2. svar: Uff, da. Det blir nok bedre med ett nytt, da vet du! 🙂 Forresten, hva er så .. hmmm, dumt med biblioteket i Bodø da? Biblioteket hvor jeg bor er veldig lite, men intimt og koselig! 🙂 Når jeg setter på plass bøker på hylla, hender det plutselig at jeg finner en spennende tittel jeg bare må sjekke ut – og da havner jeg i en stol og sitter der i fem minutter og leser, haha. Heldigvis er det ikke så veldig mye folk der, så det går fint! 🙂

    OI – FRIÅR HVIS DU IKKE KOMMER INN?! Men jeg tror du kommer inn, jeg… 🙂 Du virker i alle fall veldig dyktig og reflektert, så det skal ikke være noe problem! Og kreativitet har du jo massevis av! Jeg krysser fingrene for deg.

    XXX

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.