Snøflak

Store, klumpete skyer driver sakte forbi i horisonten. Himmelen er isblå og kald, lyset kommer fra under jorden, bak fjellene, og er snart helt borte. Det er en helt ordinær torsdag, ingen helligdager, ikke en spesiell dato, bare en vanlig skoledag. Og her sitter jeg, daffeklærne har vært på i flere dager og håret sitter oppe på toppen av hodet i en stor, flokete dott. Jeg har vært forkjølet i noen dager nå og prøver så godt jeg kan å få gjort skolearbeid hjemmefra. Skolebøkene ligger spredt utover hele huset, det er så mange fag at i går kveld glemte jeg faktisk hvilke prøver jeg hadde. Så, det er sånne ting jeg holder på med, hostende, mens snøen bare faller tettere og tettere fra himmelene. I Australia er mars en høstmåned, og nede på Østlandet er mars en vårmåned. Her i Bodø derimot, er det vinter frem til mai, og sånn er det.

4 5

Heldigvis varer lyset litt lengre hver eneste dag, vi får håpe det er sånn med humøret også. At det blir bittelitt bedre for hver time som strekker seg unna. Nå er det tilbake til skolearbeidet igjen, må gjøre ferdig rleprosjektet, øve til matteprøve, klargjøre argumentene for samfunnsfagdebatten og lære meg 800 ord på fransk, helt utenatt.

Ha en fin slutt på uken dere!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Åh, snø <3 Vinteren er fiiiin. Vet ikke om jeg har sagt det før, men såå fin header du har fått deg!! Og det nye profilbildet ditt er N-Y-D-E-L-I-G!! Man, you're gorgeous! 😀

    Goood helg! Klem fra Ingvild <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.