Smoothieoppskrift – Hvordan jeg lager smoothie

Hei, håper alle har en fin mandag! Jeg for min del har en ganske dårlig dag egentlig. Er kjempetrøtt og sliten etter at jeg kom hjem fra turneringen i helga klokken elleve på kvelden. En turnering vi tapte med glans, joho. Så siden det er en såppass grå mandag tenkte jeg at jeg kunne prøve å lyse den opp med noe jeg liker veldig godt, nemlig smoothie! Dere som har følgt bloggen min en stund, eller kjenner meg, vet at jeg elsker smoothie, og derfor tenkte jeg å dele en av mine faste smoothieoppskrifter, altså den smoothien som er litt “standard” som jeg som oftest lager, med mindre jeg prøver noe nytt.

Denne oppskriften er ikke min “hjemmelagede”, jeg fikk oppskriften fra Auroramohn.blogg.no, som har vist en video på akkurat samme oppskrift, men jeg tenkte da å vise med bilder og tekst 🙂

1. Det du først  gjør er å finne en ganske stor kopp eller et stor glass. Så fyller du hele dette glasset med frosne jordbær (eller frosne bringebær om du liker det bedre) helt opp til toppen. Når du har målt opp kan du bare helle bærene over i en blender.

2. Deretter heller du en pakke med vanlig vaniljeyoghurt opp i blenderen. Du kan også bruke jordbær yoghurt, men jeg har funnet ut at vanilje passer bedt til bananen som kommer etterpå.

3. Nå skal du skjære en banan i to, og bare ha den halve biten i blenderen.

4. Så finner du glasset ditt igjen, og fyller det opp med eplejuice til glasset er halvfullt. Dette heller du opp i blenderen og trykker på start. Så er det bare å vente til alle bitene er most og ingrediensene har blitt til en flytende masse.

Gratulerer, smoothien din er ferdig, og nå har du mer en nok smoothie til å fylle opp ditt glass som du målte i. Om du skal ha flere porsjoner må du bare doble oppskriften. Sånn ser resultatet ut, og det smaker herlig:

Kos deg med smoothien, og ha en fin mandag videre! 🙂

Liker du smoothie? Hva syntes du om oppskriften?

 

No Comments

I'd love it if you left a comment