Sminke fra nettet

På søndagen bestilte jeg sminke fra MakeupMekka.no etter at jeg fikk høre at det var 20-kroners salg på en rekke varer. Og det var det! Mange varer som vanligvis koster over 100 kroner kunne man nå kjøpe for bare en tjuekroning. Så da gikk jeg, Tonje, Marthe Eline, Nora og Mamma sammen og bestilte samtidig, slik at det ble en sum på 500 kroner, ettersom at hvis man kjøper over 400 kroner får man fri frakt. Så i går kom mine seks produkter i posten, og alt jeg måtte betale var 100 kroner! Det beste er at sminken fra Makeup Mekka er utrolig bra, og de tester ikke på dyr, noe som er veldig viktig for meg (kjøper ingen dyretestet sminke)

To leppestifter: Backseat og Undercover // Sett med tre øyenskyggekoster: 3 pcs Shadow Brush Set // Fuktighetsgivende spray: Mini Hydrating 70 Mineral Mist 30 ml // Kost: Blush Brush

Alt til 20 kr pr. ting 🙂

Dette er hvordan leppestiftene ser ut på. Den øverste er Backseat og den nederste er Undercover. Bildekvaliteten er ekstremt dårlig siden det alt var kjempemørkt da jeg skulle ta bildene, og måtte ta dem ute. Men dere ser sånn noenlunde hvordan fargene er.

Er du dyrevennlig i sminkeveien? Hva syntes du?

1 Comment
  • unni
    Posted at 10:48h, 05 October Reply

    det var et bra tilbud, lurt som dere gjorde da og gikk sammen for å bestille 🙂
    Jeg er i mot produkter som blir testet på dyr ja, men er ikke sånn superflink til å se på det, men skal bli flinkere!
    sv: ja, jeg husker deg! Syntes den nye bloggen din er superfin 😀

I'd love it if you left a comment