Små innkjøp

Kunne endelig ta på meg koseklærne og fjerne sminken for en liten stund siden, og straks skal jeg opp og se på sesongslutt av Grey’s Anatomy, vææ, elsker å se på serier, og når Grey’s er ferdig skal jeg kjøpe sesong 1 av The Vampire Diaries, så det blir ny serie nesten med det samme (med mindre jeg venter til jul og ønsker meg det i gave for å spare litt penger)

Har brukt deler av dagen til skolearbeid, for å komme i rute med diverse prosjekt som må være ferdig til høstferien. Også har jeg besøkt en venninne som jeg ikke har sett ordentlig på leeeenge. Så det var supert. De siste dagene har jeg også brukt til å redigere en romvideo, for jeg har endelig blitt ferdig med rommet mitt hos pappa og er fornøyd. Det har blitt et kjempekoselig rom med rolig atmosfære og lyse, fine farger. Blir glad av å være der, og det er jo veldig viktig 🙂 Så romvideoen kommer i morgen, eller så poster jeg den når jeg kommer til Sverige i høstferien. For det er treningsleir med volleyballaget og jeg skal til Sverige i overimorgen. Grugleder meg litt, kos med laget, men treningen gruer jeg meg en del til.

I dag kom også et sminkeprodukt jeg bestilte på nettet fra Cherryculture.com, eller, Tonje skulle bestille og tok med den her til meg i samme slengen. Har sett på denne lenge, og nå når jeg har fått den vet jeg at den er utrolig bra. Spissen er supertynn (super skinny, haha) og den er mer som en tusj i konsistensen en en vanlig liquid eyeliner. Liker den veldig godt.

Den heter da Super Skinny Eye Marker og jeg fikk den på http://cherryculture.com/index.php til 50 kroner, uten frakt 🙂

Også var jeg på Europris og kjøpte denne enkle, hvite rammen. Skal kjøpe flere rammer og ha mange forskjellige bilder på en stor hvit vegg på rommet mitt hos mamma. Tror det blir veldig kreativt og fint. Vet ikke helt hvordan det blir enda, men dere får se når jeg er ferdig.

Nå er det Grey’s Anatomy, det kommer til å bli en skikkelig spennende episode, så du burde se, på Tv2 nå klokken 21:40 tror jeg. Wii..

Hva skal du gjøre i høstferien? Har du prøvd denne eyelineren?

3 Comments
 • Birgitte M.
  Posted at 11:28h, 10 October Reply

  Har hatt høstferie nå jeg, brukte mye av den til jobbing 🙂

 • Ingvild
  Posted at 15:34h, 10 October Reply

  Hei søta! 🙂 Er så awesome at du har ditt eget domene nå. Heldigris, altså!

  Føler jeg er en ordentlig treiging når det gjelder å kommentere/lese innlegg/svare osv. Bør skjerpe meg! Du er jo så dyktig til å oppdatere…og når jeg er innom bloggen din neste gang, er det liksom dukket opp tre nye innlegg..og jeg har ikke rukket og kommentere det forrige en gang! Haha.

  Tusen takk for alle de fine ordene som du legger igjen i kommentarfeltet mitt, du er så søt og god! <3 (Forresten! Innimellom svarer jeg på kommentarer ved å "svare" automatisk igjennom min egen blogg, får du de kommentarene, da? Siden du har eget domene nå og ikke blogg.no lenger. Bare si fra, så skal jeg heller svare her istedenfor :D)

  OG DU?!!! Tusen millioner takk for verdens koseligste brev!!!! IIiih. Ble så glad og inspirert når jeg leste det. Du er bare superherlig <3 Og teen….JEG ELSKER DEN!! Herlighet, LondonTea er min absolutt favoritt. EVER. Så gode og .. mektige fruktsmaker. Ikke sånn tam, liksom. See?! Haha. Takktakktakk <3 Må se å få tid til å skrive noe tilbake til deg og sende i posten 🙂

 • Lyra
  Posted at 19:12h, 10 October Reply

  Jeg var bare hos pappa, jeg.. cx

I'd love it if you left a comment