Slettet bloggen

I går kveld klarte jeg faktisk å slette (eller fjerne, blir vel mer rett) bloggen med et uhell. Jeg gjorde noe rart jeg ikke skjønte meg på og plutselig var det umulig å logge seg inn på bloggen. Den innloggingsmuligheten var simpelthen bare ødelagt og hele siden var nede (både innlogging og bloggen). Jeg var så redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Det ble enda verre da jeg leste at folk som hadde gjort dette før ikke alltid hadde klart å få tilbake bloggen, og de som hadde klart det hadde gjort det via koder, spesielle sider og programmer de har lastet ned på PC’en. Sånne ting som jeg ikke skjønner meg på.

3

Heldigvis gjorde jeg en tilfeldig manøver, jeg prøvde å fikse det gjennom mobilen, inne på wordpressappen jeg har lastet ned. Og som du kanskje har skjønt.. Det funket! Ble så glad at jeg nesten begynte å grine, ropte ut og hoppet av glede. Nora kom springende ned til rommet mitt og vi bare hylte og danset en festdans. Så glad ble jeg!

Ville bare fortelle dere dette i tilfelle noen har vært inne på bloggen min de siste 24 timene og ikke skjønt noen ting, eller følger facebooksiden til bloggen og lurt på hva som har skjedd. Nå er iallefall alt fikset, og det er tilbake til normalen 🙂 HURRA!

 

2 Comments
  • Lyra
    Posted at 22:40h, 14 January Reply

    herregud. jeg hadde fått panikkanfall og dødd tror jeg om jeg hadde vært deg..

  • CECILIE
    Posted at 22:44h, 14 January Reply

    THANK GOD!

I'd love it if you left a comment