Siste innkjøp

Tenkte bare å vise dere noen av de nyeste tingene jeg har fått og kjøpt i det siste. Er så fornøyd med alt sammen og kan bruke anledningen til å anbefale noen få ting!

15

Pappa og stemoren min har vært så snille at de har kjøpt meg noen nye vårklær. Fikk en fin jakke fra Bik Bok, en enkel, hvit genser i hvitt , også fra Bik Bok. Det rosa skjerfet har er helt klart mitt nye favorittskjerf, for det er så mykt og har perfekt farge og mønster. Også fra Bik Bok.

De siste dagene har jeg også kjøpt en ny ansiktskrubb fra Vita fra merket Formula 10.0.6. Har prøvd flere ting fra dette merket og vet det er veldig bra. Det er dyrevennlig og superbillig, så anbefaler merket! Jeg kjøpte også en ny Korres Lip Butter, som ærlig talt er det den beste leppomaden/lypsylen jeg noen gang har prøvd. Lukter himmelsk, så myk og gir mye fuktighet. I tillegg var det salg på Vita, så kjøpte den billigere enn vanlig.

4

Da jeg tok bildene til bloggen ville Ruffen plutselig være med, så her har dere denne søte lille skapningen ♥

Har du prøvd noen av disse produktene? Hvilken vårjakke har du denne våren?

Tags:
2 Comments
 • Frida
  Posted at 17:25h, 05 April Reply

  Åh, det skjerfet var kjempefint! Jeg har ikke kjøpt ny vårjakke, men bruker sikkert trenchcoaten Jeg kjøpte i høst på h&m, eller bare vanlig, svart skalljakke:)

  • Lily
   Posted at 23:19h, 05 April Reply

   Tusen takk! 🙂 Syntes trenchcoater er kjempefine, har alltid brukt allværsjakker på høsten, eller vårjakker, hehe.

I'd love it if you left a comment