Siste dagen i november måned

God kveld dere! I dag kom julefølelsen snikende. Jeg vandret rundt i byen med verdens beste Eirik på søken etter julegaver, og kjente kulden bite på gåturen hjem. Snøen har på nytt lagt seg over hele Bodø, og lysene i sentrum gjør meg like lykkelig hver gang jeg ser de.
Christmas lights
Hey
I dette øyeblikket sitter jeg på rommet mitt med Even og Eirik. Vi gjør absolutt ingengting fornuftig, og det føles ganske godt. Har så mye å gjøre fremover at jeg er fast bestemt på å ikke gjøre noe av det i dag.
Saturday
Bokeh

Sov godt!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.