I went sightseeing in Amsterdam with new friends / Sunday Positivity #31

For et par timer siden kom jeg hjem etter en dag med nye vennskap og byvandring i vakre Amsterdam. De siste helgene mine har vært fine, og jeg setter pris på hvert øyeblikk.

//I came home a couple of hours ago after a day of new friendships and sightseeing in gorgeous Amsterdam. The past few weekends have been lovely and I appreciate every moment of it.

New friends in Amsterdam
New friends in Amsterdam
New friends in Amsterdam
New friends in Amsterdam
New friends in Amsterdam

Ukens takknemlige tanke:

Jeg er evig takknemlig for mulighetene jeg har fått i livet. Noen ganger kjenner jeg et stikk av dårlig samvittighen fordi jeg vet andre ikke har samme sjanse til å gjøre det de ønsker eller reise de stedene de vil. Derfor er det enda viktigere for meg å sette pris på hvor heldig jeg er.

Tre fine ting som har skjedd denne uken:

  • Jeg har møtt nye, fine mennesker. Lørdagen tilbrakte jeg i bokhandler med Silje (@enlitenkoppte på Instagram), og i dag møtte jeg Caner og Marine for lunsj og byvandring. Nye vennskap er fint.
  • Jeg har hatt fine kvelder for meg selv med yoga, Youtube, te og mørk sjokolade.
  • Det har vært en travel og gøy uke på jobb. Jeg føler meg mye tryggere i arbeidet jeg gjør og mer komfortabel med kollegaene mine, så nå kan jeg sjefen og jeg begge være sassy og le sammen.

Noe jeg vil gjøre for at neste uke skal bli enda bedre:

Tenne stearinlys på soverommet, ta tid til å lese om kveldene, og fortsette med yoga.

//Something I was grateful for this week:

I’m forever grateful for the opportunities I’ve been given in life. Sometimes I feel a stab of guilt when I think of how unfair it is to others who haven’t had the same chances to do what they want in life or travel where they want to go. Therefore, I find it even more important to appreciate how lucky I am.

Three lovely things that happened this week:

  • I’ve met new, wonderful people. I spent Saturday walking around bookshops with Silje (@enlitenkoppte on Instagram), and today I met Caner and Marine for lunch and sightseeing. New friendships are the best.
  • I’ve had nice evenings to myself doing yoga, watching youtube, drinking tea and eating dark chocolate.
  • It’s been a busy and fun week at work. I feel more comfortable with the work I do and my colleagues, so now my boss and I can be sassy and laugh together.

Something I want to do to make next week even better:

Light candles in my bedroom, take time to read in the evenings and continue to do yoga.

New friends in Amsterdam

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. I adore this post! The pictures are beautiful and the message behind it is so refreshing! I just stumbled across your blog today and am definitely looking forward to reading more things like this from you ✨

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.