Screenshots from my phone

Jeg er et menneske som lever på sarkasme og sassiness. Jeg ler høyt av mine egne vitser, og gjør vennskapelig narr av andre hver mulighet jeg får. Likevel ser man lite av det på bloggen. Her er jeg ikke morsom, rett og slett. Ukens tema i bloggutfordringen jeg gjør med en gjeng andre bloggere er humor. Vel, det heter bloggutfordring for en grunn.

Jeg tenkte at for å best mulig gi en innsikt i hvordan min humor utfolder seg, så må man ta en titt på kamerarullen min. Etter inspirasjon fra Marie tenkte jeg å vise dere noen screenshots fra den siste tiden, enjoy!

I’m the type of person who survives on sarcasm and sassiness. I laugh out loud of my own jokes and love to make friendly fun of others . Yet there’s none of this on the blog. I’m just not funny on the blog. This week’s topic in the blog challenge I’m doing with a few bloggers is humor. Well, it’s called blog challenge for a reason.

The best way to provide an insight into how my humor unfolds, you have to take a look at my camera roll. Inspired by Marie I thought I’d show you some screenshots from this week, enjoy!

Joe Biden-memes er det eneste bra som kom ut av presidentvalget. Herregud som jeg ler. Jeg glemmer dem av og så kommer plutselig på dem igjen og så flirer jeg for meg selv. Joe Biden-memes is the only good thing to come out of the presidential election. I can’t stop laughing. I forget about it and then when I suddenly remember the meme I start hysterically laughing again.

Favoritt-meme nummer to den siste timed. Disse fire bildene er så sykt accurate jeg griner nesten. This is my other favourite of the memes lately. The pictures are so accurate I can’t deal.

Venninnen min Henri har et helt album med Joe Biden memes. Innafor. Dette er også et screenshot hun sendte av kamerarullen hennes. Jeg blir stadig minnet på hvorfor vi er venner. My friend Henri has a picture folder full of Joe Biden memes. Completely normal. The next picture is a screenshot of her camera roll. This is why we’re friends.

Henri igjen. Hun er min morsomste venn, helt klart. Bildet til høyre er et screenshot fra et valentineskort jeg helt klart skal sende til noen i februar. Funny. Henri again, she’s definitely my funniest friend. The picture to the right is a screenshot of a valentines card I’m gonna send to my friends in February.

The other blog posts on this week’s theme in the blog challenge:

CarolineNadia, CarinaMarieLuisaStineJuneIngvildJuneCarolineMillaKineLise LotteEliseAngela

7 Comments
 • Ingvild
  Posted at 08:28h, 21 November Reply

  Elsker å se gjennom screenshots, det er en av de beste kildene til lykke, he he he.

  • Martine
   Posted at 13:29h, 29 November Reply

   Haha, enig! Utenom de gangene når screenshotsene er fra gamle samtaler med visse mennesker. Heh, der har du ultimat ulykke altså.

 • Luisa Fernanda del Mar
  Posted at 14:44h, 21 November Reply

  Haha <3 Det var gøy med humor som tema altså, lo så masse i går da jeg gikk gjennom alle bidragene :p

  • Martine
   Posted at 13:30h, 29 November Reply

   Jaa samme her, så morsomt!

 • Milla
  Posted at 20:54h, 26 November Reply

  Hahahah. Eg ler så eg grine. Fantastisk 😀

 • Henriette
  Posted at 20:59h, 26 December Reply

  Hun der Henriette virker som et fantastisk menneske 😀 heldig du er !

  • Martine
   Posted at 23:48h, 12 January Reply

   Hahah ja hun er herlig 😉

I'd love it if you left a comment