Rocking orange socks with my new pair of jeans

In this blog post I’m wearing whatever I want, and ranting about why you should too!

Jeg har fått høre en del i det siste at jeg har stygg stil. I følge en gjeng med kjipe folk, er ikke måten jeg kler meg på noe fin. Hver gang jeg har hørt det har jeg ikke klart å holde latteren inne. For hvis det er en ting jeg har lært av å vokse opp, flytte til London, og bli ferdig med tenårene, så er det at det er jævlig deilig å gå i akkurat det jeg føler meg bra i!
Lately, I’ve heard that my clothing style is bad. A few lousy people have said that the way I dress just isn’t nice. Every time I’ve heard this, I haven’t managed to hold back the laughter. If there is one thing I’ve learned by growing up, moving to London, and ending my teenage years, it is that dressing however the fuck I want is amazing!

New jeans

Det er så godt å være selvsikker i meg selv, og vite at klærne jeg kler meg i representerer meg, og ingen andre. At skjørtet jeg valgte den dagen, eller toppen jeg valgte bort for en genser, sier noe om hvordan jeg har det og hvilket humør jeg er i.
It feels so good to be confident in myself, and know that the clothes I wear, represent me and nobody else. If I choose to wear a skirt one day, and a top instead of a sweater, that says something about how I’m feeling and what mood I am in.

New jeans

Noen dager vil jeg gå i noe som svisjer rundt føttene mine så jeg blir glad og vil danse. Andre ganger føler jeg for ei stram dressbukse så jeg kommer i det produktive hjørnet og får gjort arbeidet mitt. Jeg er ikke typen til å gå i høye hæler til hverdags, så da gjør jeg ikke det. Derimot elsker jeg hatter, så da tar jeg på meg den hatten jeg føler for den dagen. Eller kanskje ingen hatt om jeg har krøllet håret og vil vise se frem. 
Some days I feel like wear something that floats around my legs so that I get into a fun and dancy mood. Other days I want to wear my dressy trousers so that I can get productive and finish my work. I’m not the type to wear heels on an everyday basis, so I just don’t. However, I do love hats, so I will choose the hat that fits my mood for the day. Or maybe I leave the hat back home if I’ve curled my hair and want them to be in focus. 

New jeans

Det er jo “bare” klær, men klær er liksom så viktig også. Det er en måte å uttrykke seg på. Jeg vil ikke påstå at jeg har noen spesifikk klesstil, og det er en av flere grunner til at jeg ikke hadde passet som noen moteblogger. Nettopp fordi antrekkene jeg går i endrer seg sånn fra dag til dag, og fra år til år. Det jeg velger å kle på meg i dag er kanskje noe helt annet enn hva jeg føler for å gå rundt i om tre uker. Det er nettopp det som er så fint med klær, man må ta de av hver kveld og kle på nye dagen etter!
I guess it “just clothes”, but at the same time, clothes is important! They are a way of expressing yourself. I wouldn’t say that I have a specific clothing style, and that’s one of the reasons I could never be a fashion blogger – because the outfits I wear change every day and every year. What I choose to wear today, might be something entirely different to what I feel like wearing in three weeks. The great thing about clothes is that you have to take them off every night, and put on new ones in the morning!

New jeans

Da jeg flyttet til London, la jeg nærmest bort de stramme jeansene mine. Så lenge været har tillatt det, har jeg bare gått rundt i skjørt, kjoler, eller den fancy dressbuksa mi. I det siste har jeg derimot hatt veldig lyst på en ny type bukse, som ikke er verken stramme Bik Bok-jeans eller baggy boyfriend-jeans. Jeg ville ha en jeans jeg kunne føle meg søt, komfortabel og på samme tid elegant i. En low-ley slengbukse, haha!
When I moved to London, I nearly put away all my tight jeans. When the weather allowed for it, I would always wear skirts, dresses, or my fancy dressy trousers. However, lately, I’ve wanted to change things up with a new pair of trousers that aren’t tight jeans nor baggy boyfriend jeans. I wanted a pair of jeans I would feel cute, comfortable and at the same time elegant in. A low-key flared jeans, haha!

New jeans

Faktisk diskuterte jeg akkurat disse type buksene med en venn, og da sa han at jeg burde lete litt så jeg finner det perfekte paret. Noen dager etter gikk jeg rundt i en Weekday butikk i Oslo med ei venninne, og da fant jeg disse her! Jeg føler meg så kul i dem, spesielt om jeg matcher de med fargerike sokker.
I even discussed these types of jeans with a friend of mine, and he told me that I should try harder to find the perfect pair. Then, a few days later when I was walking around a Weekday shop in Oslo with a girlfriend, I found these jeans! I feel so cool when I wear them, especially if I wear bright orange socks with them.

New jeans

Buksebenene skal være litt korte, så det passer fint med litt farge som titter frem. Ellers elsker jeg at de er stramme rundt rumpa (så jeg ikke føler meg som ei bestemor med hengerumpe i en alder av 20) men at de fremdeles er løse nok til at de er behagelige. Også har de littegrann sleng helt nederst, noe jeg digger.
The legs of these jeans are supposed to be cropped, so it’s nice with a pop of colour underneath. I love how they are tight around my bum (so I don’t feel like a grandma with a saggy butt at the age of 20), but that they’re still loose and comfy. Also, they’re kinda flared, low-key of course, which I love.

New jeans

Noen siste visdomsord fra meg: gå i akkurat det du vil! Livet er for kort til å droppe den kjolen, hatten eller oransje sokkene fordi du er redd for hva folk vil tenke om deg. Kle deg i det du føler deg bra i, klær som fremhever den du er! Girlpower your way <3
A few last words of wisdom from me: wear whatever you want! Honestly, life is too short to not wear that dress, the hat you like, or those bright orange socks because you’re afraid of what people will think. Wear the outfit that makes you feel fierce, confident and pretty! Girlpower your way <3
Btw; I’m obviously looking at something very interesting over there to the right? In every picture? Hahah sorry about that.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

12 Comments

 1. Tydelig mangel på selvinnsikt hos folk som kommer med slike kommentarer. Et annet ord for det er trolig “sjalusi”. Jeg synes det er kult at du går i akkurat det du føler for og ler av hva andre sier. Du ser smashing ut i den buksa, og sokkene gir det ekstra personlige preget ved antrekket!

  1. Takk for en så fin og oppløftende kommentar Ragnhild! Jeg er helt enig, det stikker jo litt, men herregud man må bare le det bort.

 2. herregud hvem er det som sier sånt? hvor kommer man hen med en sånn kommentar? føler man seg bedre etterpå? komisk. haha jeg ble bare skikkelig provosert av det der.
  men hei, fortell meg hva den modellen heter! har masse kule sommer som må vises frem (haha), disse buksene var midt i blinken.

 3. Altså, say what?!?! For det første så har du en supersøt OG kul stil, og da mener jeg moteblogger (av den type moteblogger jeg gidder å bry meg om) verdig hvis det er en barometer, så de som har sagt de tingene har tydeligvis ikke peiling. En moteblogger fra London hvis jeg skal være eksakt, men nå drømmer jeg meg bort haha. Det er uansett ikke viktig, for folk skal fader meg få gå med akkurat hva de vil, og andre skal bare drite i det. For det andre, for noen ubrukelige ignorante ord å komme med. Jeg aner en eim av misunnelse. Så you go girl, do your thing! Jeg elsker stilen din!

  1. En liten presisjon, om de nødvendigvis ikke er misunnelige på hva du har på deg (av en eller annen merkelig grunn), så er de i hvert fall misunnelige for at du gjør din greie. Ok, ferdig. Ingen skal si at mote ikke kan engasjere :p

  2. Tusen takk Luisa! Dette var skikkelig koselig å lese, så utrolig gøy at du liker stilen min <3 Må si meg enig i det du sier, selv om disse menneskene kanskje ikke liker stilen min, så er nok det største problemet deres at de misunner at jeg nettopp kler meg akkurat som jeg vil, og gjør akkurat som jeg vil med livet mitt! Stor klem til deg, takk for denne fine kommentaren <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.