Rhythm of my life

Hei! Sist uke da jeg la ut noen musikktips, virket det som flere likte dette. Jeg elsker å få musikktips fra andre, så ta tenkte jeg det kunne være koselig å vise dere flere fine sanger. Jeg fikk også et spørsmål om å legge ut spotifylisten min, så jeg tenkte å både legge ut Spotify, og youtubelinker for de som ikke har Spotify.

Nå har det seg sånn at mitt spotifyabonnoment gikk ut for en måneds tid siden, men min heeerlige venn Eirik har delt sin bruker med meg, så jeg har derfor snyltet på hans spotifykonto hele måneden, hehe. Det betyr at min spotifyliste, som jeg skal dele med dere, ikke har blitt oppdatert på en stund, og heller ikke vil bli oppdatert før jeg eventuelt får nytt spotifyabonnoment i julegave 🙂

Music

Min spotifyliste: Only Love

Dette er listen hvor jeg har alle favorittartistene mine, organisert plassert med favorittsangene mine fra den artisten etter hverandre. Navnet “Only Love” kommer fra en av mine absolutt ynglingssanger, nemlig Only Love av Ben Howard. Det er mye rolig musikk her, og definitivt min favorittmusikk her i verden.

Eirik sin spotifyliste: Likable shit/contrast af

Denne spillelisten har for meg gått på shuffle hele måneden. Listen er genial, fordi det er en perfekt kombinasjon av Hip Hop og den type musikk, til rolige sanger og sånn type musikk. Det er masse forskjellig der, og listen blir oppdatert flere ganger om dagen, så egentlig er det konstant ny musikk på den, haha.

Scribbles

Hvis du ikke har Spotify kan du derimot høre på disse fine sangene på youtube! 🙂 Alle er behagelige hinsides all fornuft, jeg syntes de passer perfekt til å gjøre lekser, eller når man sitter på bussen til og dra skolen, samtidig som de er litt spesielle, og har det lille ekstra. Kos deg!

Sweater Weather – The Neighbourhood

I Wanna be Yours – Arctic Monkeys

Safe & Sound – Alfred Hall

Figure 8 – Ben Howard

Of the Night – Bastille

Takk for musikktips til dere og, jeg blir kjempeglad for det! Bare send flere 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.