Raindrops

Det er nå når regnet drypper utenfor huset at jeg prøver å skrive det første, ordentlige innlegget på denne bloggen. Jeg føler et lite press på meg, men halvparten av presset er egentlig bare fint å ha, for med det beviser jeg for meg selv at jeg ikke tar ting for gitt, at jeg ikke satser på noe for så å gi blanke i det, og det er jo bra, ikke sant? For egentlig har jeg jo en del planer klar for denne bloggen, for å si det mildt sagt har jeg brukt timesvis på å planlegge ting i hodet, skrive notater på mobilen og lage lange lister og planer i skrivedokumenter på pc’en. Men fremdeles er det en del gjennomsiktige hull hvor jeg ikke har peiling på hvordan skal bli fylt, og jeg får bare håpe at ideene kommer etter hvert! Tror iallefall dette blir en vanvittig bra tid med bloggen, kan nesten ikke beskrive den barnslige gleden jeg har følt over planene til denne bloggen. Det kommer til å bli så gøy!

I tillegg til at jeg lagde en video, redigere den, gjøre siste finish på bloggen og lage to innlegg, både her og på gamlebloggen, rakk jeg også å dra ut å ta noen bilder. Fikk så mye inspirasjon av regnet utenfor, og elsker å ta frem macrolinsen og gå så nært som mulig, nesten så man kan speile seg i overflaten til vanndråpen. Finnes det egentlig noe renere og finere å se på?

Hva syntes du om bildene?

5 Comments
 • ingeborg
  Posted at 14:14h, 24 September Reply

  jeg syntes bildene var supre, bloggen er sper den og je blir og følle denne bloggen også det er modig av deg og ta det et skritt lenger.Jeg elsker bloggen din men kommer du til og forsette med lilyls.blogg.no eller slutter du den helt?

  • "Lily" Martine
   Posted at 14:27h, 24 September Reply

   Jeg vil slutte å blogge med Lilyls.blogg.no, men det blir samme blogginging, bare med nytt navn og litt flere kreative innlegg, forhåpentligvis! 😀

 • Heddak
  Posted at 14:49h, 24 September Reply

  Så fint bilde! 🙂

 • Sjo9
  Posted at 15:11h, 24 September Reply

  Fiiine bilder! <3

 • Lyra
  Posted at 16:39h, 24 September Reply

  Yaaay. Synes dette var en god start jeg ahahah cx

I'd love it if you left a comment