Pretty things on the Internet

I tilfelle du har en dårlig dag – her er en liste over fine ting jeg har funnet på Internett, som definitivt vil booste inspirasjonen din.
//In case you’re having a bad day – here is a list of pretty things I’ve found on the Internet that is sure to spark your inspiration.

Estetikken over denne bloggen er til å dø for. Jeg elsker fotografiene så mye.
//The aesthetics of this blog is to die for. I absolutely love the photography.

Roomates in a pretty flat

Det ser ut som en drøm å bo som disse jentene her. Jeg gleder meg til å bo med kjæresten dette året, men omg så fint det hadde vært å dele en leilighet lik denne med en bestevenninne eller tre.
//These living arrangements seem like a dream. I’m looking forward to living with my boyfriend this year, but omg would it be nice to have a flat like this and live with a my besties.

@Binka på Instagram. Jeg har fulgt henne på Instagram en stund og jeg elsker håndskriften hennes. En dag sendte jeg henne en direktemelding og spurte om hun kanskje kunne skrive bloggtittelen min for meg. Hun gjorde det gratis! Det er den som nå er headeren til bloggen, og jeg elsker den. Det er så inspirerende å scrolle gjennom feeden hennes, du burde sjekke henne ut❣️
//@Binka on Instagram. I’ve been following her for a while and I love her lettering. So one day I sent her a DM and asked her if she could write my blog title for me. She did it for free! It’s now my blog header and I love it. Looking through her feed is always so inspirational, go check her out❣️

Denne Youtube-kanalen. Krist virker som et så nydelig menneske, og videoen hennes er så vakre at jeg vil drukne meg i alt det estetisk fine ved dem. Bare se på introduksjons-videoen hennes, omg den ER så braa.
//This YouTube channel. Krist is such a lovely human being and her videos are actually so pretty I want to drown myself in the wonderful aesthetics of them. Just take a look at her introduction video OMG it’s so gooooood.

Denne Instagram-kontoen får meg til å dagdrømme helt vilt om Paris. Kanskje jeg tar meg en tur dit… 😉
//This Instagram account makes me dream of Paris. I might have to travel there.. 😉

Alice Kristiansen er en favoritt sånn generelt, men spesielt denne sangen har vært på repeat. Syngingen er så enkel og fin, og Alice selv er SÅ ufattelig fin i denne videoen. Jeg er forelska.
//Alice Kristiansen is a fave in general, but especially this song has been on repeat. The singing is so simple and nice, and Alice herself is SO gorgeous in the video. I’m in love.

Striped shirt

Denne stripete skjorten og denne stripete buksedressen. Jeg har falt hodestups for stripe-trenden som pågår. JEG VIL HA ALT.
//This striped shirt and this striped jumpsuit. I’m all over the striped trend atm. I WANT IT ALL.

 

I wish you a lovely Tuesday whatever you’re doing today. Much love ❣️

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

    1. Hahah! Guess what? Jeg skal dit i oktober! Har funnet airbnb, må bare kjøpe togbilletter så er jeg good to og. Jeg reiser ikke alene da, kjæresten blir med. Men kanskje neste tur tar jeg alene 😀

  1. Pingback: Melanie Glastrong

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.