På en ny reise

Jeg har reist mye denne sommerferien, og nå er jeg ute på reise igjen. I dette øyeblikket sitter jeg inne, etter å ha ligget i solen i noen timer. Det er akkurat perfekt temperatur, med litt bris, og skyfri himmel. Jeg kom hit til Spania i går kveld, og skal være i huset hos stemoren min sine foreldre i fem dager.

Jeg tror dagene vil gå veldig fort, for vi skal på kjøpesenter, badeland, gamlebyen i nærheten av huset her, og jeg skal på flere turer for å fotografere i området her. Forhåpentligvis er det masse fotoobjekter, for det klør i fingrene etter å trykke på utløserknappen på mitt elskede kamera. Ja, jeg har nærmest et romantisk forhold til speilreflekskameraet mitt. Når dagene her i Alfas er over, blir det bare enda mer for meg å fotografere, for da tar jeg og familien min tog til vakre, spennende, herlige Barcelona.

Spania dag en (2 of 2) Spania dag en (1 of 2)Spania dag en (4 of 5)Spania dag en (3 of 5)

Hvor befinner du deg i verden?

1 Comment
  • Aurora Alette
    Posted at 15:28h, 30 July Reply

    Åh! Det høres koselig ut! Dessuten elsker jeg virkelig det siste bildet, det med bassenget og føtter. I disse dager befinner jeg meg på den svenske Vestkysten, omgitt av blått hav, salt i luften, skygge under høye bjørketrær og svalt badevann. For ikke å nevne alle de sjarmerende kystbyene, som Lysekil og Smøgen — ikke akkurat byer man drar på sightseeing til, men som er perfekte om man kommer for en is, en tur langs båter og brygger, eller vil titte i små maritime butikker. Elsker sommeren! Nesten synd at den nå begynner å nærme seg slutten..

I'd love it if you left a comment