Onsdag sjette november totusenogtolv

Endelig kan jeg sette meg godt til rette i senga, trekke dyna over for å holde kulden ute, og sette på litt herlig Taylor Swift musikk fra den nye platen hennes Red (som jeg elsker). Har hatt en veldig stressende dag fullpakket med alt mulig. Vi har et stort prosjekt på skolen og jeg må være ferdig med en 6-7 siders lang artikkel om yrket journalistikk, en powerpoint med fakta og ikke minst nok stoff til å kunne fremføre i et kvarter. Alt dette til halv ni på fredags morgen. Jippi! Men det er egentlig ganske morsomt, og jeg trives med å skrive om journalistikk, så koser meg faktisk veldig på skolen.

Hadde også trafikalt grunnkurs i dag, noe jeg egentlig syntes er kjempekjedelig, men må bare følge med å lære meg det siden jeg tror jeg kommer til å være skikkelig usikker de første gangene i trafikken. Vi får se! Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, har vært å prøvd vintersko, og bestemt meg for at jeg vil kjøpe noen Dr. Martens svarte sko med fôr inni.  Er overlykkelig! Elsker de skoene og kan mildt sagt ikke vente med å ha dem på føttene og kalle de mine egne. Dessverre var det ikke flere igjen i min størrelse i Bodø, så jeg skal kjøpe et par i Oslo på torsdagen i neste uke.

Tenk det! Bare noen dager til jeg skal til Oslo og besøke venninnen min Lyra, har ventet i flere måneder nå, og gleder meg som om det var juleaften. Det blir herlig å gå rundt i Oslos gater og sitte på cafe med Lyra.

Har du fått deg nye vintersko? Hva syntes du om bildene?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 18:09h, 07 November Reply

    Jaaaa det blir awesome c’:

I'd love it if you left a comment