Olsen tvillingene + Bik Bok

Høres ikke bare det ut som den beste ideen på lenge? Mary-Kate og Ashley Olsen skal designe for kleskjeden Bik Bok, og jeg gleder meg skikkelig til kolleksjonen kommer ut! Jeg har lenge beundret stilen til Olsen tvillingene, og Bik Bok er en av de eneste gode klesbutikkene i Bodø (selv om de har en del stygge og rare klær der, også) Jeg tror det blir helt fantastisk kult og venter spent på å se om det kommer ut noen ekstra fine klesplagg jeg kan kjøpe i fremtiden.

PicMonkey Collage

Jeg leste alt her, og det står det at kolleksjonen kommer ut i løpet av høsten dette året, og selv om jeg ikke akkurat gleder meg til våren er over, så er jeg veldig spent på kleskolleksjonen.

Er du spent?

3 Comments
 • Lyra
  Posted at 15:04h, 16 April Reply

  Hva er det egentlig oslentvillingene gjør? Har ikke hørt om dem sånn ordentlig hva de gjr og sånt cx

  • Lily
   Posted at 19:59h, 17 April Reply

   Olsentvillingene ble kjent som barneskuespillere, men nå, som voksne er de mer kjent for klesmerkene sine 🙂 De har to egne merker med klær, om du skjønner..

   • Lyra
    Posted at 23:47h, 17 April Reply

    Haha daså.

    Du kan litt av hvert du! jajaja (kjærnekar-stemme)

I'd love it if you left a comment