Oh Love

1

Jeg var på kafetur alene på fredag, også skrev jeg i notatboken min. Mange sider, men ingen var fiksjon, og jeg ble nesten litt skuffet, for det var det jeg hadde planlagt å skrive. Men så kan man jo ikke tvinge frem noe heller. Så personlig babblig i skriftform er også greit på kafetur alene. Og det skal jeg gjøre flere ganger, for det var fint. Jeg lurer på hvorfor det ikke er noe som heter “alenehet”? For ordet ensomhet finnes, men det var ikke det jeg følte. Jeg følte alenehet, og syntes det er veldig fint.

I går var jeg på restaurant, og også på kjøpesenter med venninnene mine. Til slutt dro jeg på kino med familien (pappafamilien) og så en actionfilm. Den var skikkelig bra! Liker du action kommer du til å elske Jack Reacher. Og om du ikke liker action, da er det synd for deg, for det er ganske hyggelig å sitte i kinomørke og se på actionfilm mens du spiser popcorn og drikker Pepsi Max, selv om Pepsi Max ikke smaker noe godt i det hele tatt.2

Flere ting jeg vil dele er at spillelisten Ed Sheeran, Ben Howard related: Conwy Marina er den vakreste i hele verden, iallefall akkurat nå. Og nå er jeg skikkelig følelsesfull og kanskje litt overtrøtt og skal legge meg og sove. Siden jeg begynner å komme i det humøret der jeg skriver korte setninger. Og det er jo ganske rart. God natt, dere!

Disse bildene tok jeg forresten uten linse festet til kamerahuset, så det er meningen at de skal være sånn.

Har du mest inspirasjon på dagen eller om natten?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 10:25h, 06 January Reply

    Kjipt når kreativiteten ikke bare kommer flytende ut av fingrene, men noen ganger er det vel sånn! Likevel er det koselig å sitte på kafè og bare se seg rundt, tenke, analysere, vurdere og ja, notere? 🙂 Hihi! Du skal se at du har lyst til å skrive mye når du kommer hjem eller senere! Sånn er det i alle fall med meg..

    Haha, alenehet er nok ikke et ord, men du kan jo si at du følte deg alene på en fin måte eller alene og lykkelig eller noe sånt. Bare lek deg med språket! 😀 tihi.

I'd love it if you left a comment