Oh hi there 2018

[one-half-first]

Godt nyttår!

Hei dere, lenge siden sist. Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin juleferie og nyttårsfeiring, og at dere nå er tilbake til hverdagen min stepp i steget. Det er jeg! Juleferien min har virkelig vært den mest fantastiske noen sinne. Jeg hadde håpet jeg skulle få blogget og skrevet om turen min til Australia underveis, men jeg hadde mer enn nok med å nyte tiden min der. Nå er jeg straks tilbake til hverdagen. Jeg reiser tilbake til London i morgen, og da gleder jeg meg til å fortelle alt om turen min, og vise alle bildene jeg har tatt. Jeg skal starte med å blogge om våre tjue magiske timer i Doha, mellomlandingen vi hadde på flyturen mot Australia.

Vi snakkes i morgen for min lille positivitetsliste på en søndag!

[/one-half-first]
[one-half]

Happy New Year!

Hey there! Long time, no see. I hope you’ve all had a lovely Christmas Holiday, a nice new year’s celebration and that you’re back to everyday life with a spring in your step. I am! This Christmas break has been absolutely amazing. I had hoped to blog from Melbourne, but I ended up just enjoying myself and not worrying about Social Media, which was really nice. Now I’m soon back to everyday life. I’m travelling back to London tomorrow, and I’m looking forward to telling you all about my trip and to show you all the photos I’ve taken in Melbourne. First off I’ll be blogging about my 20 magical hours in Doha, the stopover we had on our way to Australia.

Check back in tomorrow for my new Sunday positivity list!

[/one-half]

 

 

2 Comments
  • Maja
    Posted at 19:27h, 13 January Reply

    Ser ut som at du har hatt en super tur på Instagram. Gleder meg til å lese!

I'd love it if you left a comment