Nyvaskede sengeklær og grønn te

Dette er en sånn kveld hvor jeg helst skulle ligget i sofakroken med mamma og hunden min. Se på et eller annet norsk program på TVen, drikke en kopp te og spise brødskive med makrell i tomat. Det er en sånn kveld hvor jeg bare vil klemme vennene mine og lillebror og pappa. Jeg vil klemme alle der hjemme. Men så er jeg her, og det går bra, bare litt tårer i øynene og falsk latter rundt de jeg er med.

Man vil jo gjerne være med på alt. Når alle spiller biljard eller skal en tur til central så blir man med, selv om man helst vil være helt alene på rommet og bare gjøre ingenting. Man vil jo ikke gå glipp av noe. Men noen ganger er det best å trekke seg tilbake, så i kveld bestemte jeg meg for å vaske klær, gå opp til rommet mitt alene, og ta en lang dusj. Ansiktsmaske, hårkur, og å synge høyt til Taylor Swift kurer det meste, det lettet i alle fall på hjemlengselen. Så hengte jeg opp alle de nyvaskede klærne og hånddukene på verdens miste klesstativ, og kledde meg i pinsvinpysjen min.

Nå ligger jeg sengen med rent dynetrekk. Hele rommet lukter nyvasket av klærne som henger på klesstativet. Jeg har akkurat laget meg en kopp te, og skal redigere noen av bildene fra helgen. Den har vært utrolig fin, med så mange herlige folk, men det er godt å være litt alene, man trenger det.

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 10:57h, 10 October Reply

  Sånne kvelder er jo<3

  • Martine
   Posted at 00:15h, 11 October Reply

   Ja det er det virkelig <3

I'd love it if you left a comment