Nytt design på tumblr

Som dere vet har jeg to blogger, denne og tumblrbloggen min ohskinnylove.tumblr.com hvor jeg bare poster bilder og reblogger andre. Og på den bloggen har jeg nå endret design! 🙂 Jeg har sagt det mange ganger før, men sier det igjen. Jeg elsker tumblr, virkelig, og er nok helt fullstendig avhengig av det. Hehe, det er min største inspirasjonskilde! Jeg anbefaler andre å lage seg en tumblr blogg også, det er kjempeenkelt, man kan laste ned appen på mobilen og blogge derifra og man kan followe mange andre, vakre blogger. Om du har eller lager deg en tumblr så kan du gjerne følge meg også, jeg oppdaterer mange ganger hver dag!

Ellers vil jeg bare si at Rebecka har laget et kjempesøtt innlegg om meg på bloggen sin. Jeg ble så glad da jeg så det at jeg må bare dele det videre. Tusen takk Rebecka! Her er innlegget og den flotte bloggen hennes <–

Har du Tumblr? Har du like fantastiske blogglesere som meg? (Det er nok umulig, haha) 😀

No Comments

I'd love it if you left a comment