Nytt design.. igjen

Ja, ja, ja, jeg vet jeg bytter design oftere enn fjortiser bytter profilbilde på facebook, haha. Men det er bare så morsomt å se forandringer! Jeg må bare si at jeg ELSKER det nye designet, jeg føler dette er mye mer profesjonelt og jeg får en skikkelig god følelse av det. Hva med deg? Liker du å komme inn på bloggen nå? 🙂

Også må jeg bare skrive en stor disclaimer; bildet i bakgrunnen er ikke mitt, men kommer fra den fantastiske bloggen “The Road is Home”, jeg håper det er greit at jeg låner det litt. Den bloggen er utrolig inspirerende og eieren bak bloggen tar helt overjordiske gode bilder. Jeg kan sitte i en time og bare scrolle meg nedover bloggen hennes og se på bildene og lese den fine teksten.

Gammelt design:

gammelt design

 

Nytt design:

Nytt design

Hva syntes du om det nye designet?

Tags:
4 Comments
 • Helene
  Posted at 17:43h, 16 June Reply

  Det nye designet var kjempefint! 🙂
  Forresten så ville jeg bare si at jeg kommenterte en gang at det vel ikke var riktig at du var en “selstenåring”, og jeg ville bare gjøre det klart at jeg bare mente at du hadde skrevet selstenåring med l 😉 Hehe 🙂 Digger bloggen din

 • Ingvild
  Posted at 23:19h, 16 June Reply

  Love.It. Ååh, så fint og sommerlig! Og så ELSKER jeg at opacityen på innleggene er litt skrudd ned, sååååå fint <3 Omg. Dreamworld!! 😀

 • Kiwi
  Posted at 19:18h, 17 June Reply

  Synes det var kjempefint! 🙂

 • Lyra
  Posted at 19:40h, 17 June Reply

  Haha det første jeg tenkte var “wuuuuut sånn proff shit” så det var ganske vellykka

I'd love it if you left a comment