Nytt design

Jeg tenkte det var på tide med en forandring, og lagde et nytt design! Dette er mye mer åpent, føler jeg, og jeg liker veldig godt headeren som er laget av Oda Svendsen, bak bloggen odasvendsen.blogg.no 🙂 Fikk vanvittig mange flotte headere fra mange flinke folk på headerplease. Så neste gang jeg lager nytt design så kommer jeg sikkert til å bruke noen av de andre headerne.

Så hva syntes dere da?

Det gamle:

Gammelt

Det nye:

Nytt

I hodet mitt var planen å begynne å blogge fullt igjen nå etter vinterferien. Det ser dessverre ikke ut som om det lar seg gjøre. Jeg kan rett og slett ikke holde på med så mye når ting er et fullstendig rot oppe i hodet mitt. Tiden frem nå mot påske må jeg nesten bruke til å slappe ordentlig av, fokusere på skole og bare prøve å føle meg bedre. For etter påske.. Ja, da er det tentamen og eksamen for tur, og da må jeg være skikkelig skjerpet!

Vi snakkes snart ♥

Tags:
3 Comments
 • Rebecka
  Posted at 22:00h, 24 February Reply

  Det var virkelig fint!

 • Kiwi
  Posted at 18:15h, 25 February Reply

  Kjempefint! 🙂

 • Lora
  Posted at 21:33h, 04 March Reply

  I just happened upon your blog and I love it…have been rinaedg through all your posts and I think they are truly gorgeous…will be back!Love love love, Erinxx

I'd love it if you left a comment