Nytt design

Jeg elsker ikke det nye designet, men syntes det er ganske greit. Også var jeg virkelig, virkelig lei av alt det lilla. Så her er et nytt design. jeg lagde det for en liten stund siden, siden jeg digger å holde på med sånt (ikke koding, det får jeg ikke til) så i juleferien har jeg kanskje laget 5 ferdige design. Haha, tror nok ikke jeg kommer til å bruke dem, iallefall ikke mange av dem.

Gammelt design:

gammelt design

 

Nytt design:

Nytt design

 

Hvilket design likte du best? Hva syntes du om det nye?

Tags:
3 Comments
 • Rebecka
  Posted at 14:51h, 01 January Reply

  Det var kjempe fint:) Jeg likte veldig godt gråfargen.

 • ekdeijdie
  Posted at 09:39h, 20 May Reply

  Hvordan redigerer du bildene dine? Som f.eks dette som du har her, med to bilde i et bilde og hjerte i det.

  • Lily
   Posted at 11:11h, 20 May Reply

   Jeg skjønner ikke helt hva du mener? I det innlegget du referer til har jeg ikke redigert bildene på noen som helst måte. Kan du forklare litt bedre? 🙂

I'd love it if you left a comment