Nyoppdagede blogger

Det er alltid fint med ny inspirasjon, og i våre moderne tider er det veldig mange som får mest inspirasjon fra blogger på nett. Jeg vet iallefall at jeg er helt avhengig av å lese blogger og få inspirasjon fra andre folk fra andre land. Det er jo så mye forskjellig, men her tenkte jeg å vise dere noen nye blogger jeg har funnet i det siste, hvor alle bloggene handler om kreativitet, og hjemmelagde, koselige ting. Noe som er en veldig stor inspirasjon for meg akkurat nå!

http://www.yesterdayssweetheart.com/

Yesterday’s sweetheart, alt ved tittelen av bloggen ble jeg forelsket. Dette er en nydelig blogg med de vakreste antrekksbildene innen hele bloggverden, det er jeg sikker på. Så mange unike antrekk, og så mye inspirasjon! Nydelig blogg.

http://www.skunkboyblog.com/

Denne dama er virkelig inspirerende. Hun lager mange kreative innlegg, og ideer og oppskrifter på Do it Yourself prosjekt. Det er så mye hjemmelaget og fint der at man nærmest alltid finner noe nytt å prøve på. Supert for folk som liker å være kreativ med hendene 🙂

http://thriftary.blogspot.no/

Personen bak denne bloggen skriver på en morsom måte samtidig som det hun skriver er fint. Også falt jeg virkelig for innlegget om hjemmet til søsteren hennes, hvor mesteparten er laget selv, herregud så fint det er der!

http://secondhandsundays.blogspot.no/

Jeg har bare blitt mer og mer glad i å lese og se på do it yourself oppskrifter. Det er så morsomt å se hvordan man kan lage ting man kjøper i butikken, helt selv! Denne bloggen heter i tillegg Secondhand Sundays, så den er fullspekket med DIY’s, matoppskrifter og annet fint.

http://maiedae.blogspot.no/

Dette er nok min favoritt blant de nye bloggene jeg har begynt å lese i det siste. Maiedae er en helt fantastisk blogg, som handler om alt mulig.. Livet, sying, interiørprosjekt i hjemmet, tips til hverdagen, DIY’s, bilder, grafisk design og lister, noe jeg elsker. Bildene er nydelig og bloggen er veldig velskrevet, pluss at den er full av inspirasjon!

Beklager at bildene er i forskjellig størrelse, når jeg redigerer innlegget står det at alle er like store (700×450) men på bloggen vises det forskjellig. Aner ikke hvorfor, men det har dessverre blitt sånn.

Har du oppdaget noen nye blogger i det siste?

No Comments

I'd love it if you left a comment