Nydelig musikk

Noe av det som inspirer meg mest er nydelig musikk. Toner som flyter frem i raske eller langsomme svingninger, en stemme som rører noe inni deg, og tar deg med til et nytt sted hvor alt er helt annerledes. For at jeg skal like en type musikk på den enten få meg til glemme alt og bare danse rundt, hoppe og glise i takt med musikken. Eller den må være behagelig, få øynene mine til å få et drømmende blikk og kroppen til å slappe av i det hjernen min tryller frem en helt annen scene, andre personer, noe spennende eller noe fint. En ny idé, rett og slett. Musikken under her er min favoritt, dette er sanger og melodier jeg kan høre om og om igjen fordi det er så vakkert og bringer så mye inspirasjon. Dette er musikken jeg leter frem på mobilen min om morgenen og putter hørepluggene i ørene før jeg trykker på play. Dette er musikken jeg virkelig må ha for å klare seg igjennom morgenene. Men det er jo så fint, og jeg kan bare trykke replay på nytt og på nytt. Eller bare la musikken spille av seg selv.

Gabrielle Aplin – Home

Gabrielle Aplin – Keep Pushing me (live)

Ben Howard – Only Love

Birdy – Skinny Love (cover)

Birdy – 1901 (cover)

Dette sangen inspirerte meg faktisk til en hel novelle. Det ble en skoleoppgave, så jeg måtte skrive den på nynorsk. Kanskje jeg legger den novellen ut på bloggen, men først trengs det en del skrivefeil retting.

Bon Iver – Skinny Love

Ed Sheeran – The A Team

Dette er nok min favorittmusikk i hele verden, men det er ikke alt. Det er mange flere som jeg ikke har med her, som Taylor Swift, The Fray og Rascal Flatts. Så mye musikk her i verden som er så nydelig. Det er rart hvordan menneskesinnet kan bli så påvirket av lyder som bare en liten del av kroppen kjenner, nemlig øret.

Hva er din favorittmusikk?

3 Comments
 • Kiwi
  Posted at 19:52h, 01 October Reply

  Så kult, jeg elsker også Birdy sine sanger 🙂 Spesielt hennes versjon av Skinny Love… Såå nydelig. Bon Iver er også fint. Tusen takk for nye musikktips 🙂

 • Lyra
  Posted at 00:00h, 02 October Reply

  SV: HERREGUD JEG TRENGER DEN BOKSEN!!!!!!!!!!!!!

 • Lyra
  Posted at 00:05h, 02 October Reply

  OH SHIT OH SHIT HUN JENTA PÅ VIDEOEN MED HP-BOKSEN HAR SAMME T-SKJORTE SOM JEG HAR.. o-o

  DEN EPIC WIN – SHITTEN O-O

I'd love it if you left a comment