Not as cold as you – oufit

Hadde ikke tenkt å ordne meg i dag, så tok bar på meg den nye kosedressen. Til slutt ble det til at jeg byttet ut kosebuksen med vanlig jeans og slengte på meg et skjerf og en lue før jeg gikk ut i hagen og lillebror tok noen bilder av meg. Til slutt ble det nok til et outfitinnlegg!

2 3

Etter at Morten (lillebror) tok dette bildet med et uhell ropte han “WOW! Se på det her! Jeg er en flink fotograf!”, hahah.

4 5Genser Cubus, Bukse Bik Bok, Lue/skjerf H&M | Sko Dr. Martens

Nå skal jeg redigere ferdig videobloggen, håper den kommer i morgen. Også skal jeg på middagsbesøk til mamma 🙂

Hva syntes du om antrekket?

1 Comment
  • Marthe Eline Hardy
    Posted at 02:04h, 29 December Reply

    Haha, Morten e så skjønn! Nydelig antrekk!
    sv – tusen hjertelig, Martine! Gir mæ masse motivasjon! 🙂

I'd love it if you left a comment