Neste stopp London

Jeg har pakket kofferten med skjørt og topper med blomstermønster. I vesken min ligger romanen jeg leser på, og kameraet er fulladet. I morgen tidlig skal jeg og Tonje endelig sette oss på flyet til London, og begynne reisen vi har drømt om, og planlagt i flere år. Jeg klarer nesten ikke vente!

I London skal vi:

– besøke hver eneste fine, lille kafé vi finner

– vandre rundt i Oxford Street

– være publikum på Ed Sheerans konsert på Wembley Stadium (jeg husker første gangen vi hørte en sang av Ed Sheeran, The A Team spilte på radioen flere av dagene vi gjorde leksene sammen, og vi måtte bare finne ut hvem denne artisten var, nå skal vi på konsert)

– spise på restaurant, bare oss to

– besøke Warner Bros Studios og drømme oss bort i Harry Potter verdenen, og Tonje gleder seg faktisk like mye som meg, jeg kunne virkelig ikke gjort dette med noen andre enn henne

– ha piknik i Hyde Park

– synge ivrig med til Passenger og One Republic som spiller før Ed Sheeran

– ha det helt fantastisk

  
 Dette kommer til å bli en så herlig opplevelse, og et så godt minne. Selv om vi reiser i morgen tidlig, har det fremdeles ikke gått opp for meg at dette faktisk skjer. Tiden har gått så utrolig fort, det at jeg snart skal reise helt alene med bestevenninnen min er merkelig. Det var jo jeg og Tonje som nettopp lekte med lego på soveromsgulvet hennes, og tegnet opp paradis med kritt på asfalten i skolegården. Helt sprøtt, men så fantastisk! London here we come!

1 Comment
  • Nina
    Posted at 18:14h, 12 July Reply

    Så nydelige bilder! Åhh heldige du som drar til London. Jeg har bodd der i 8 måneder fordi jeg studerte der, men jeg flyttet tilbake i Mai, og jeg savner det så mye. Håper du storkoser deg på tur! 😀

I'd love it if you left a comment