Når nettene blir lange

Nei, jeg har ikke tenkt til å sette meg ned å synge musevisa, jeg mener faktisk at nettene blir lengre. Eller de burde iallefall det, for jeg får akkurat like lite søvn. Selv om det virker som om verdens  lys slukker akkurat i det jeg har spist ferdig middagen og klokken har passert fire. Det er rart hvordan alt plutselig ble så mørkt. Jeg titter ut vinduet og må nesten sjekke klokka. Er den virkelig 5? Sikker? Kanskje jeg har gått i søvne og plutselig våknet rett ved vinduet klokken to på natten. Kulden kom brått på og jeg gikk fra tynn allversjakke og converse til dynejakke, vintersko og stillongs på en uke. Men selv om kulden er her og man fryser av seg fingrene, så er det likevel koselig med dette vakre vinterværet. Snøen som ligger i dunger over alt og gir et hvitt og friskt lys på den tiden av dagen da det faktisk er lyst. Elsker den klare himmelen, og får skikkelig julestemning av snøen. Hadde vært flott om det ble 1.desember i morgen i stedet for 1.november!

Øvde på å ta bilder i mørket. Tatt med Canon Eos 650D og Sigma 50 mm 1:2.8 DG Macro lens

Hva syntes du om bildene?

1 Comment
  • Kiwi
    Posted at 18:17h, 31 October Reply

    Åh, så fine bilder! Elsker det bildet med gata og bilene… Haha, kjenner meg igjen i det du skriver 🙂 Her nord er det jo nesten mørkt hele døgnet nå. Det er litt trist å måtte dobbeltsjekke klokka fordi det er så mørkt at det kunne vært midt på natta… Uansett, jeg ville bare si at jeg liker bildene.

I'd love it if you left a comment