Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 Når det er mørkt, se etter stjerner - A tiny bit beautiful

Når det er mørkt, se etter stjerner

Fine fine dere. Tusen takk for gode kommentarer med snille ord, smilefjes og hjerter. Blir så glad av dere!

Den siste tiden har jeg prøvd å finne positive ting med dagene mine. Jeg forsøker å finne de tingene som føles godt og bra, også dyrker jeg de. Man vil jo alltid føle at man har det godt, ikke sant? Og da må man gjøre de tingene som føles godt å gjøre.

2

Jeg ønsker å slutte å se meg selv gjennom de øynene jeg tror andre har. Jeg vil slutte å leke tankeleser, for jeg kan jo ikke vite hva andre tenker om meg. Hvorfor analyserer jeg meg selv gjennom andres øyne, og planter stygge meninger om meg, som egentlig er mine? Det jeg vil, og det jeg absolutt må for mitt eget beste, er å velge gode tanker til å finne sted i hodet mitt. Jeg vil føle meg frisk og vakker og glad for å være i live. Å endre oppfatningen av meg selv og verden rundt meg er bare så veldig umulig for meg.

9

Jeg har mye å gjøre denne uken, og jeg har allerede gjort mye mer enn jeg har gjort meg selv vant til de siste månedene. Skulle ønske jeg kunne vite om dette er godt for meg, eller om ting braser sammen etter en stund. Det er ikke noe godt når ting braser sammen, nemlig.

4

Jeg har blogget fire dager på rad nå, og det er en sånn ting som gjør meg glad. Jeg føler meg dum bare ved å tenke på det jeg skal skrive nå, men jeg er meg stolt av meg selv. Nå for tiden, når jeg føler at hver eneste ting jeg bedriver bare er like greit å gi opp, så er jeg stolt over at jeg ikke har gitt opp bloggen. Noe klarer jeg, selv om jeg bruker alt for mye tid på å føle at jeg ikke får til noen verdens ting.

10

Forresten, dere har sikkert lagt merke til at det er langt flere bilder av meg selv på bloggen nå enn tidligere? Det er nemlig flere lesere og venner av meg som har sagt at de syntes det er mye mer interessant å lese bloggen når det er med bilder av meg. Jeg vil jo selvfølgelig gjøre bloggen så interessant som mulig, men bare si ifra hvis dere ikke liker det. Jeg syntes nemlig selv det er utroolig kleint, haha. Så, bilder av meg: interessant eller kleint?

Jeg starter oktober med høstfarger og tankespinn, også håper jeg dere får en veldig fin måned! Vi skrives.

1 Comment
  • Aurora Alette
    Posted at 09:12h, 03 October Reply

    Hm, jeg er jo skikkelig stor fan av alle de fine bildene du tar (og høsten er favoritt årstiden min, så høstbilder er ekstra dine saker), men det er jo også hyggelig å se personen som skriver.. Hva om du kunne hatt, kanskje ikke helt 50/50, men bytte på litt alt ettersom de bildene du er mest fornøyd med 🙂

I'd love it if you left a comment