Når dager bare blir bedre og bedre

Hei, hei! Jeg ble nettopp ferdig på skolen, og vi siden vi avsluttet i sentrum stoppet jeg innom Babel barista, i stedet for å gå rett hjem. Så nå sitter jeg her alene (som igrunn er ganske koselig) og drikker iskaffe mens jeg titter ut av de store vinduene i ny og ne, og skriver blogginnlegg, naturligvis. Det er utrolig fint vær i dag óg, så denne dagen blir bare bedre og bedre.
20130912-134553.jpg
I morges slumret jeg i over 40 minutter og klarte virkelig ikke å stå opp. Var rett og slett sur hele morgenen mens jeg og hele familien troppet opp på sykehuset for å få opplæring med Morten sin diabetes. Dagen startet temmelig elendig, men heldigvis, heldigviiis, ble det bedre. Hadde bare noen få skoletimer der vi praktisk talt gjorde ingenting, før hele klassen dro til Avisa Nordland for å få informasjon om prosjektet i fordypning som vi har på skolen. (Vi skal skrive i avisen, iik, så spennende!!)
20130912-131818.jpg
Så det var det, og som dere leser, så sitter jeg her, tidlig ferdig på skolen og i relativt godt humør. Burde jo egentlig utnytte tiden med stillhet og ro til å gjøre lekser, men det frister mye mer og surfe internettet og skrive blogginnlegg, hehe.
20130912-131830.jpg
Hva gjør du akkurat nå? Har du hatt en fin dag? 🙂

1 Comment
  • Helene
    Posted at 13:38h, 12 September Reply

    Koselig! 🙂

I'd love it if you left a comment