My role model

Den jeg ser opp til

Mamma <3 Mamma som tar vare på alle andre før henne selv, som står gjennom alle stormene og blir sterkere av dem,  som gir gode råd selv når det ikke fins noen løsninger på en tenårings verdensproblemer annet enn tid. Mamma, som gir verdens beste klemmer, og sier de tingene man trenger å høre når man trenger å høre dem. Hun er mitt forbilde fordi hun lærer meg at den brutale ærligheten alltid er best, at man skal være seg selv og ingen andre, og jobbe hardt for det man vil. Jeg ser opp til mamma fordi hun ikke er perfekt, men fordi hun er fantastisk i all sin menneskelighet. Fordi hun er ei herlig dame og en enda bedre mamma.

The one I look up to

My mother <3 My mother who takes care of everyone else before herself, who pulls through every stormy tide and grows stronger from it. Who gives good advice even when there are no solutions to the world problem of a teenager, other than time passing. My mother, providing the world’s best hugs and saying the things you need to hear when you need to hear them. She is my role model because she teaches me that brutal honesty is always the best, that you should be yourself and no one else, and always work hard for what you want. I look up to my mother because she is not perfect, but because she is wonderful in all her humanity. Because she is an amazing woman and an even better mom.

The other blog posts on this week’s theme in the blog challenge:

CarolineNadia, CarinaMarieLuisaStineJuneIngvildJuneCarolineMillaKineLise LotteEliseAngela

4 Comments
 • Ingvild
  Posted at 21:01h, 07 November Reply

  Åh, det var fint skrevet. Jeg har jo møtt mammaen din og hun er så herlig! <3

  • Martine
   Posted at 21:30h, 10 November Reply

   Åå det var koselige ord Ingvild, blir skikkelig stolt når andre snakker fint om mamma, for jeg er jo så enig!

 • Milla
  Posted at 09:10h, 08 November Reply

  Åh så fine ord om mammen din. Det virke som hu e ei fantastisk dama og at hu betyr mye for deg. Kom faktisk ei tåra. Fordi eg kjente meg igjen i mye av det du skreiv. Også savne eg mamma.

  // Tusen takk, det betyr veldig mye for meg å hørra, kjarleik <3

  • Martine
   Posted at 21:29h, 10 November Reply

   Tusen takk for så fine ord <3 det er både godt og trist å tenke på at det jeg skrev rørte deg. Jeg sender deg en varm klem over internett <3

I'd love it if you left a comment