Cute stationary

My cute back to school stationery haul

LOOK AT THIS. SO CUTE. I AM HAPPY.

[one-half-first]Da jeg skulle pakke kofferten min før jeg reiste til London innså jeg virkelig hvor mange fine skole- og tegnesaker jeg har kjøpt i det siste. Jeg måtte bare knipse noen bilder så jeg kunne vise dere litt av det jeg starter høsten med![/one-half-first]
[one-half]//When I was packing my suitcase to travel back to London I realised just how cute my stationary is. I just had to snap a few photos to show you the school supplies I’m bringing into this autumn![/one-half]

Cute stationary

[one-half-first]For meg er det viktig å finne en balanse mellom fint og funksjonelt. Det hjelper ikke med masse søtt dilldall til skolestart, om det bare ender opp med å bli rot i sekken. Derfor har jeg funnet det mest nødvendige, og ikke mer.[/one-half-first]
[one-half]//For me, it’s important to find a balance between cute and functional. Having loads of cute little things are just going to be annoying if they’re not really needed. That’s why I’ve bought the essentials and nothing more.[/one-half]

 

✏️??

 

[one-half-first]Jeg trenger for eksempel bare én notatbok. Forelesningene mine består for det meste av diskusjon og workshops, og lite notering. Boken jeg valgte er fra Oxford Office, og har god kvalitet uten at den ser skikkelig kjedelig ut. I like! Man kan få kjøpt den på Oxford sine nettsider, men også på ARK Bokhandel.[/one-half-first]
[one-half]//For example: I only need one notebook. Most of my lectures are workshops or filled with in-class discussions, so I don’t really take notes that much. I chose to buy this notebook from Oxford Office. It’s high quality but still doesn’t look that boring. I like! You can get it at the Oxford Office website, or at Amazon.[/one-half]

Cute stationary

[one-half-first]Selv om jeg egentlig bare trenger én notatbok, måtte jeg kjøpe denne med Mummi-forside også. Den er rosa og den har Mummi-illustrasjon på forsiden, jeg MÅTTE ha den. Jeg tenker at jeg kan bruke den til idémyldring for tekstene mine. Den kommer nok helt sikkert til nytte. Jeg kjøpte den på ARK Bokhandel.[/one-half-first]
[one-half]//Even though I only need one notebook, I just had to get this one with a Moomin-illustration. It’s pink and it has an illustration of Moomin on the front cover. I HAD to buy it. I’m thinking that I’ll use it to write down my ideas for my stories. I’m sure I’ll make use of it. I bought it in a Norwegian bookshop back home.[/one-half]

 

[one-half-first]Helt ærlig, bare å se hvor godt disse fargene passer sammen gjør hjertet mitt varmt.[/one-half-first]
[one-half]Honestly, just looking at how these colours match makes my heart warm.[/one-half]

 

[one-half-first]Det jeg har mest av er derimot tegne- og malesaker, for det er virkelig nødvendig. Som jeg nevnte på Instagram Story her om dagen, elsker jeg å male eller tegne for å slappe av. Det er en deilig måte å samle tankene, uten å kjede seg. Når man maler er man opptatt med en oppgave, så man trenger kun å rette fokuset dit, og da får man en pause fra stresset man føler på utenom. Jeg kjøpte malesakene på Søstrene Grene.[/one-half-first]
[one-half]//However, what I do need a lot of is painting equipment. As I said in my Instagram story the other day; love painting or drawing to relax. It’s such a nice way to collect my thoughts without getting bored. When I paint I can concentrate on that one task, and when I direct my focus on that task I’m able to escape the stress I feel otherwise. I bought this painting equipment at the Scandinavian shop “Søstrene Grene.[/one-half]

Cute stationary

[one-half-first]Det som ikke vises på bildet er mitt lille penal med en trykkblyant, et viskelær og en markeringstusj. Jeg bruker for det meste penn nå, og det er disse to hvite man ser på bildet. Jeg har dem i to tykkelser, 005 som er en av de tynneste, og 1.0 som er en veldig grei penn for å tegne med. Begge er kjøpt på ARK Bokhandel.[/one-half-first]
[one-half]//I’ve also bought a few things that are not in the pictures, which is my pencil case with a pressure pencil, an eraser, and a highlighter. Most of the time I write with a pen, so I’ve got these white felt tip pens in a skinny 005 one, and a thicker 1.0 one which works nicely for painting. I bought the pens in a bookshop in Norway, but I’m sure you can get them anywhere.[/one-half]

[one-half-first]Det var alt! Søtt, ikke sant?[/one-half-first]
[one-half] That’s all! Cute, right?[/one-half]

6 Comments
 • Carina Behrens
  Posted at 20:02h, 18 September Reply

  Malesaker 😀 Det skal jeg prøve neste gang jeg er stresset!

  • Martine
   Posted at 20:27h, 25 September Reply

   Ja! <3 Anbefales!

 • Luisa - La Mar
  Posted at 14:01h, 21 September Reply

  Hadde lest dette innlegget tidligere fra FB, men så dukket det opp på Bloglovin også, og jeg måtte bare inn for det var så fint. Elsker å male, hadde glemt det, men gjenoppdaget det selv da kidden ville male en dag ♡

  • Martine
   Posted at 20:26h, 25 September Reply

   Åh så koselig, takk <3 Ja, å male med barn må være veldig trivelig, så fint du gjennoppdaget det!

 • martine
  Posted at 16:31h, 28 September Reply

  så fint! jeg vet jeg ikke er alene om å elske stationary, men jeg klarer ikke forstå hvorfor haha. japan er helt koko når det kommer til penner og søte klistrelapper og alt mulig. var såå vanskelig å ikke kjøpe noe haha!

  • Martine
   Posted at 19:42h, 28 September Reply

   Haha ja, den skjønner jeg! Det er fort at det blir litt for mange ting, så man må passe på at man ikke kaster bort penger på noe man ikke får bruk for. Men såå vanskelig i blant, haha!

I'd love it if you left a comment